Breaking

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κατασκευασμένη δυστοπία: Οι παγκοσμιοποιητές δεν θα σταματήσουν να χακάρουν τους ανθρώπους

Share

Ψηφιακή ταυτότητα, ψηφιακά δίδυμα, προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC), σύστημα κοινωνικής πίστωσης, ανθρώπινη εμπορευματοποίηση και Διαδίκτυο των Σωμάτων (IoB). Όλα αυτά αποτελούν κομμάτι του δυστοπικού μέλλοντος που λανσάρεται από την παγκοσμιοποιητική κλίκα ως «λύσεις» στα προβλήματα του κόσμου.

Ο μετανθρωπισμός έχει προωθηθεί εδώ και καιρό ως ένας τρόπος που θα μας κάνει πιο υγιείς και, τελικά, σε κάποιο βαθμό, αθάνατους. Σήμερα, διαφημίζεται κάτω από το έμβλημα της Μεγάλης Επανεκκίνησης του «μετοχικού κεφαλαίου». Η προπαγάνδα που σκορπά, είναι ότι όλοι θα ωφεληθούν από την ανθρώπινη «εξέλιξη», από τον πιο πλούσιο έως τον φτωχότερο. Στην πραγματικότητα, ο μετανθρωπισμός είναι ένα πρόγραμμα ευγονικής, που διαφέρει μόνο ως προς το όνομα.

Ο μετανθρωπισμός απαιτεί την ερήμωση του πληθυσμού

Όποιος πιστεύει ότι η παγκοσμιοποίηση, οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη, σκοπεύουν να επιτρέψουν στους «άχρηστους καταναλωτές» που «καταβροχθίζουν» τους πόρους τους να ζήσουν ακόμη περισσότερο από ό,τι εμείς στη γενιά μας, δυστυχώς κάνει λάθος. Δεν έχουν τέτοια πρόθεση. Όλη αυτή η συζήτηση για «ισότητα στην υγεία» είναι ένα προπέτασμα καπνού, μια παγίδα, για να παρασύρει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το σχέδιό τους για αυτό που θα είναι τελικά κάποια στιγμή η εξόντωση δισεκατομμυρίων.

Μερικοί μάλιστα, όπως ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Γιουβάλ Νόα Χαράρι, μιλούν ανοιχτά για το σχέδιο της ελίτ για μια μετα-ανθρώπινη κοινωνία, σαν να είναι κάτι το φσιολογικό.

Ένας κόσμος χωρίς πραγματικούς ανθρώπους. Ένας κόσμος όπου όλοι επεκτείνονται με (και στην περίπτωση της κατώτερης τάξης, ελέγχονται από) βάση τεχνολογία. Ένας κόσμος χωρίς πίστη σε μια ανώτερη δύναμη από τους ίδιους τους προγραμματιστές και τους εφευρέτες. 2 Ένας κόσμος όπου τα ρομπότ κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας, η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις και οι αναβαθμισμένοι άνθρωποι εκτελούν τον προγραμματισμό.

Ένας κόσμος όπως αυτός που ονειρεύονται δεν έχει καμία χρησιμότητα για δισεκατομμύρια ανθρώπους. Σε μια συνέντευξη του, ο 3 Χαράρι συζήτησε για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (άλλος ένας έξυπνος όρος για τον διανθρωπισμό), σημειώνοντας ότι τώρα μαθαίνουμε να «παράγουμε σώματα και μυαλά» (που σημαίνει επαυξημένα σώματα και μυαλά που συνδέονται με το cloud και την τεχνητή νοημοσύνη) και ότι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ομοϊδεάτες του, είναι το τι θα κάνουν με όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα ξεπεραστούν από τη διαδικασία μετάβασης και να δεν θα θελήσουν να «αναβαθμιστούν».

Η λύση που πρότεινε ο Χαράρι βρίσκεται σε «ένα συνδυασμό ναρκωτικών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών». Μη σας ξεγελάει όμως αυτό. Τα ναρκωτικά και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ήταν σίγουρα εργαλεία για να αποσπάσουν την προσοχή και να ελέγξουν τις νεότερες γενιές, αλλά το μέλλον που οραματίζονται δεν έχει χώρο για μη παραγωγικά μέλη.

Η απαίτηση ερήμωσης του πληθυσμού της υπερανθρωπιστικής ουτοπίας μπορεί να είναι ο λόγος που τα έθνη αρνούνται να αντιμετωπίσουν και να αποδεχτούν την εξαιρετικά μεγάλη αποτυχία και δολοφονική τάση που παρουσίασαν τα εμβόλια κατά του COVID.

Δεν υπάρχει λόγος για ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς να αναλαμβάνει την ευθύνη να ταΐζει, να στεγάζει και να παρέχει καθολικό βασικό εισόδημα, υγειονομική περίθαλψη και φάρμακα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους που δεν τους είναι χρήσιμοι. Η λογική λύση για εκείνους, θα ήταν η εξόντωση των μη παραγωγικών και η μετατροπή των υπολοίπων σε υπάκουα cyborgs – ανδροειδή, φυλακισμένα στο «οικοσύστημα του Διαδικτύου των Σωμάτων 6 ή 7G».

Το εμβόλια εξυπηρέτησαν έναν μεγαλύτερο σκοπό

Ανέκαθεν υπήρχαν τραγωδίες και ξαφνικοί θάνατοι, τα τελευταία δύο χρόνια όμως έχουν εκτοξευθεί, χώρια από τους τραυματισμούς και τις μόνιμες αναπηρίες που έχουν υποστεί εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο. Όσο και αν θέλουν να το μετριάσουν ή να ρίξουν την ευθύνη σε άλλους λόγους, όπως για παράδειγμα τον long Covid, οι αριθμοί μιλάνε και τα στοιχεία είναι αμείλικτα. Τα ποσοστά γεννήσεων έχουν πέσει κατακόρυφα και οι αποβολές και η υπερβολική θνησιμότητα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, ωστόσο όλοι οι μεγαλοσχήμωνες, συνεχίζουν να πιέζουν τον κόσμο να κάνει τα εμβόλια για τον COVID. Αυτές οι τακτικές είναι σκόπιμες και ο μόνος τρόπος για να αντιληφθούμε αυτήν την ανατριχιαστική πραγματικότητα είναι να κατανοήσουμε ότι η ερήμωση του πλανήτη είναι απαραίτητο στοιχείο της διανθρωπιστικής ατζέντας.

Ζούμε σε μια μεγάλη εξαπάτηση

Όσοι έχουν μελετήσει στενά τον μετανθρωπισμό και τη Μεγάλη Επανεκκίνηση μπορούν να δουν καθαρά πώς σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος ενός σχεδίου χειραγώγησης των μαζών ώστε να αποδεχτούν το σύστημα ελέγχου που οραματίζονται. Όσοι αρνούνται να ασχοληθούν αυτά τα θέματα, ωστόσο, δεν μπορούν να διακρίνουν τι έρχεται, δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι κάτι τόσο διαβολικό θα μπορούσε να είναι αληθινό.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Μαξ Ίγκαν του «The Crowhouse» κάνει μια ανασκόπηση της ιστορίας της Μεγάλης Απάτης στην οποία βρισκόμαστε — το πώς και γιατί οι άνθρωποι έχουν χειραγωγηθεί, για δεκαετίες, ώστε να πιστεύουν πράγματα που απλώς δεν ήταν αληθινά — πεποιθήσεις που διαμόρφωσαν τη συμπεριφορά και επέτρεψαν στους παγκοσμιοποιητές να προχωρήσουν αργά και αθόρυβα τη μακροπρόθεσμη ατζέντα τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Τι είναι το Διαδίκτυο των Σωμάτων;

Τι ακριβώς είναι όμως το Διαδίκτυο των Σωμάτων; Η εταιρεία Rand το ορίζει ως συσκευές με υπολογιστικές δυνατότητες που μπορούν να επικοινωνούν με συσκευές ή δίκτυα συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο που συλλέγουν δεδομένα υγείας και βιομετρικά δεδομένα που παράγονται από άτομα ή/και μπορούν να αλλάξουν τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. 4

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το έχει περιγράψει ως ένα οικοσύστημα «έναν άνευ προηγουμένου αριθμό αισθητήρων», συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων συναισθηματικών, «προσκολλημένοι, εμφυτευμένοι μέσα μας ή εισερχόμενοι σε ανθρώπινα σώματα για να παρακολουθούν, να αναλύουν και να … τροποποιούν τα ανθρώπινα σώματα και τη συμπεριφορά». 5

Οι λέξεις-κλειδιά σε αυτήν την πρόταση περιλαμβάνουν τον δηλωμένο στόχο «τροποποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς». Το WEF δεν μας λέει ποιος θα είναι υπεύθυνος για αυτές τις τροποποιήσεις, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα είναι εκείνοι που έχουν κάτι να κερδίσουν από τον έλεγχο των ενεργειών και των συμπεριφορών άλλων ανθρώπων.

Ο FDA είναι έτοιμος να εγκρίνει τον εμφυτεύσιμο βιοαισθητήρα

Ενώ όλα αυτά ακούγονται σαν καθαρή επιστημονική φαντασία, το αμερικανικό Πεντάγωνο και η Profusa Inc. έχουν ήδη αναπτύξει έναν εμφυτεύσιμο βιοαισθητήρα που παρακολουθεί τις χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα σας, φαινομενικά για την ανίχνευση ασθενειών. 6 Όπως εξηγείται από το Defense One, ο βιοαισθητήρας αποτελείται από δύο μέρη: 7

«Το ένα μέρος είναι μια χορδή υδρογέλης 3 mm… Τοποθετείται κάτω από το δέρμα με μια σύριγγα, και περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο μόριο που στέλνει ένα φθορίζον σήμα έξω από το σώμα όταν το σώμα αρχίζει να καταπολεμά μια μόλυνση.

Το άλλο μέρος είναι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα προσαρτημένο στο δέρμα. Στέλνει φως μέσω του δέρματος, ανιχνεύει το φθορίζον σήμα και παράγει ένα άλλο σήμα που μπορεί να στείλει ο χρήστης στο γιατρό του. Είναι σαν ένα εργαστήριο αίματος στο δέρμα που μπορεί να πάρει διαγνώσει μια ασθένεια πριν καν εκδηλωθεί κάποιο σύμπτωμα».

Ο αισθητήρας επιτρέπει την εξ αποστάσεως βιολογική εξέταση ενός ατόμου μέσω συνδεσιμότητας μέσα από κάποια έξυπνη συσκευή και η Profusa υποστηρίζεται από την Google, τη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης δεδομένων στον κόσμο. Γνωρίζοντας αυτό, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα βιολογικά σας δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των κερδών της Google και τον περαιτέρω ολοκληρωτικό έλεγχο μέσω της βιοασφάλειας.

Η Profusa περίμενε να λάβει έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το 2021, αλλά γραφειοκρατικοί και άλλοι λόγοι την ανέβαλαν. Όμως όπως και να έχει, οι τροχοί της διαδικασίας έγκρισης βρίσκονται σε κίνηση, επομένως είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Τεχνητή Νοημοσύνη και Διαδίκτυο Σωμάτων

Στο παραπάνω βίντεο, το Διεθνές Ακαδημαϊκό Κέντρο Γούντροου Ουίλσον πήρε συνεντεύξεις από τον Richard Solash, συντάκτη του The Wilson Quarterly, και την Eleonore Pauwels, διευθύντρια του εργαστηρίου τεχνητής νοημοσύνης (AI), πάνω στο Πρόγραμμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Καινοτομίας του Κέντρου Wilson, σχετικά με το Διαδίκτυο των Σωμάτων και τον ρόλο που θα παίξει η τεχνητή νοημοσύνη στην επερχόμενη «αλγοριθμική εποχή».

Ο Pauwels ξεκαθαρίζει ότι μία από τις αναπόφευκτες πτυχές του Διαδικτύου των Σωμάτων είναι ότι θα είμαστε υπό συνεχή αξιολόγηση, «υπό υπολογισμό», σε κάθε πτυχή της ζωής μας, «από τι θα τρώμε, με ποιον θα βγαίνουμε ραντεβού, τι θα αγοράζουμε, πόση ενέργεια θα καταναλώνουμε» μέχρι και τα πιο ευαίσθητα γενετικά μας δεδομένα.

Για να εξηγήσει την ιδέα πίσω από το Διαδίκτυο των Σωμάτων, σας προτείνει να ξεκινήσετε να μαθαίνετε το πώς λειτουργεί το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, όλες αυτές οι έξυπνες συσκευές που συνδέονται όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και σε ένα ευρύτερο δίκτυο, όπου η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αναλύσει και να βελτιστοποιήσει όλα τα δεδομένα τους.

Τώρα, προσθέστε σε αυτά τα δίκτυα συσκευές παρακολούθησης της υγείας, από φορητές συσκευές έως εμφυτεύματα, οι οποίες θα μοιράζονται τα πιο ιδιωτικά σας δεδομένα. Στη συνέχεια, η τεχνητή νοημοσύνη θα «αναλύσει και θα βελτιστοποιήσει» αυτά τα δεδομένα, εν αγνοία σας!

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, η μεγαλύτερη πρόκληση, λέει ο Pauwels, θα είναι να καταλάβουμε πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο του μέλλοντός μας και να βεβαιωθούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη «διαμορφώνεται με βάση τα ιδανικά μας».

Το Διαδίκτυο των Σωμάτων είναι αχώριστο από την Ευγονική Υπερανθρωπιστική Ατζέντα

Αν και αυτή η προειδοποίηση ακούγεται λογική, για ποιανού τα ιδανικά μιλάμε; Το να πιστεύουμε ότι η ανθρωπότητα γενικά θα έχει λόγο στο συγκεκριμένο θέμα, είναι αφελές. Δεν υπάρχει τρόπος να μπορούμε να σκεφτούμε το Διαδίκτυο των Σωμάτων ως ξεχωριστό ή αναπόσπαστο κομμάτι της ευγονικής μετανθρωπιστικής θεωρίας της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Οι δυνάμεις που προωθούν το Διαδίκτυο των Σωμάτων, είναι οι ίδιες που πιέζουν για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση και ο τελικός στόχος είναι να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα χρησιμοποιεί τον μετανθρωπισμό ως πλατφόρμα για τον έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού και σώματος.

Είναι πραγματικά αδύνατο να μην κατανοήσουμε ότι τα ιδανικά της τεχνητής νοημοσύνης, συμβαδίζουν απόλυτα με τα ιδανικά των διανθρωπιστών, των ευγονιστών και των «Μεγάλων Νεκροθαφτών» της ανθρωπότητας.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα λαμβάνει αποφάσεις με βάση τον προγραμματισμό της και ότι ο προγραμματισμός διαμορφώνεται και κατευθύνεται από εκείνους που στοχεύουν να κυβερνήσουν όλους τους άλλους. Πώς μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να διαμορφωθεί σύμφωνα με ανθρωποκεντρικά ιδανικά όταν χρηματοδοτείται και αναπτύσσεται από ανθρώπους που προσβλέπουν σε μια μετα-ανθρώπινη κοινωνία;

Αναγνωρίστε τον δικό σας τελικό σκοπό

Η μόνη λύση, πραγματικά, για να διατηρήσουμε τον έλεγχο του μέλλοντός μας, είναι να απορρίψουμε το Διαδίκτυο των Σωμάτων. Δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι εύκολο. Λίγοι είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν αυτό που αντιλαμβάνονται ως ευκολία και ακόμα λιγότεροι καταλαβαίνουν πραγματικά πού οδηγούν όλα αυτά τα σχέδια.

Ίσως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους σχετικά με τους τελικούς στόχους. Η ολοένα και μεγαλύτερη κατανόηση ότι όλη αυτή η ευκολία θα μας οδηγήσει σε μια ψηφιακή φυλακή χωρίς δυνατότητα απόδρασης μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να την αποτρέψει.

Αξίζει να θυμάστε ότι εάν εγκαταλείψετε την ελευθερία σας, εγκαταλείπετε και την ικανότητά σας να προστατεύετε αυτούς που αγαπάτε. Θα μπορούν να σας πάρουν τα παιδιά, αν δεν υπακούσετε σε οποιαδήποτε εξωφρενική απαίτηση. Ο άντρας σας, η γυναίκα σας ή οι γονείς σας μπορεί να τραυματιστούν ή να σκοτωθούν και δεν θα έχετε λόγο για το τι τους συνέβη, ίσως και να μην το καταλάβετε ποτέ ή ακόμα χειρότερο, να μη σας νοιάξει…

Οι δολοφονικοί νόμοι του Καναδά για την ευθανασία

Ήδη, ο Καναδάς προσφέρει ευθανασία για διάφορες καταστάσεις, από μακροχρόνιο COVID 8 και ψυχική ασθένεια 9 έως απώλεια ακοής 10 και φτώχεια «που εμποδίζει μια ζωή με αξιοπρέπεια». 11

Όπως σημειώνεται από το Exposing the Darkness, 12 «μετά από δύο χρόνια της γενοκτονικής τυραννίας του κορωνοϊού, έχοντας ως υπερόπλο τον έλεγχο του συστήματος δημόσιας υγείας, είναι φυσικό και επόμενο να προχωρήσουν στον επόμενο στάδιο, χρησιμοποιώντας την ψυχιατρική για να καταπνίξουν οποιαδήποτε φωνή εκφράζει κάτι διαφορετικό πέρα από το αφήγημα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το επιστημονικό περιοδικό, Psychology Today έχει προτείνει ότι τα άτομα που αντιστέκονται στον εμβολιασμό, μπορεί να έχουν πρόβλημα ψυχικής υγείας, μη σας κάνει να απορήσετε αν μια μέρα, η άρνηση εμβολιασμού για μια οποιαδήποτε μελλοντική «πανδημία» σας θέτει σε λίστα ευθανασίας. Προς το παρόν, υποτίθεται ότι είναι εθελοντικό, προαιρετικό, αλλά όλοι γνωρίζουμε πλέον πως όχι μόνο δεν ίσχυε αυτό, αλλά και το πόσο διαθέσιμοι ήταν ορισμένοι γιατροί να στείλουν στον τάφο ανθρώπους πριν απο την ώρα τους, προκειμένου να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, μέλη μιας οικογένειας έχουν καταθέσει μηνύσεις και αγωγές καθώς έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπός τους εξαναγκάστηκε ή εξαπατήθηκε για να υπογράψει το έντυπο ευθανασίας και τελικά να οδηγηθεί στο θάνατο. 13 Το 2018 μάλιστα, ένας άνδρας από το Οντάριο με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια ηχογράφησε το προσωπικού του νοσοκομείου την ώρα που προσπαθούσε να τον κάνει να συμφωνήσει στην ευθανασία, ενώ ο ίδιος το μόνο που ήθελε ήταν να επιστρέψει στο σπίτι. 14

Μάθετε να αναγνωρίζετε τον ύπουλο εξαναγκασμό

Εδώ δεκαετίες, έχουμε αγκαλιάσει τις τεχνολογίες με το μυαλό μας βασιζόμενοι στην ευκολία ή/και την ασφάλεια. Αυτό είναι το σκοινί που μας πετάνε όχι για να μας σώσουν, αλλά για να μας τραβήξουν στην άβυσσο. Έτσι θα μας παρασύρουν να αγκαλιάσουμε χωρίς αντίσταση το Ίντερνετ των Σωμάτων, την ψηφιακή ταυτότητα και τα ψηφιακά νομίσματα επίσης. Πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι, πιο έξυπνοι από αυτούς και αυτό θα το πετύχουμε αρχικά, μόνο αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, γιατί αυτοί που θέλουν να μας υποδουλώσουν σίγουρα το κάνουν. Σχεδιάζουν εδώ και δεκαετίες το μέλλον μας.

Η πορεία προς τα ψηφιακά νομίσματα στις ΗΠΑ, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν το Κέντρο Καινοτομίας της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης, ή NYIC, ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα πιλοτικό πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων για ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας ή CBDC . 15

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι θα χάσουμε οτιδήποτε αξίζει για να ζούμε, αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο χωρίς διασφαλίσεις απορρήτου και προσωπικά δικαιώματα αυτονομίας. Έχετε διαπιστώσει πως λίγοι νόμοι είναι πλέον αλάνθαστοι. Δείτε μόνο πώς καταπατείται το Σύνταγμα των ΗΠΑ, της Ελλάδας, της Γαλλίας και όλων σχεδόν των χωρών του κόσμου, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι απαραβίαστα.

Όσο παραμένει ενεργή η φθοροποιός επιρροή των παγκοσμιοποιητών, πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους να χακάρουν το σώμα και τον εγκέφαλό μας και να βρουν τρόπους για να εξαλείψουν αυτούς που τους αντιτίθενται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποτε εγινε το πειραμα κυριε Χαραρι;

Πηγές
The Atlantic 20 Φεβρουαρίου 2017
Facebook Watch 8 Ιουνίου 2022
YouTube Yuval Noah Harari, “Drugs and Computer Games”
EDRM.net 26 Ιανουαρίου 2021
WEF, Shaping the Future of the Internet of Bodies, Ιούλιος 2020
6, 7 Defense One 3 Μαρτίου 2020
NZ Herald, 16 Ιουλίου 2022
Ημερήσιος Πολίτης 14 Νοεμβρίου 2022
10, 13 AP 11 Αυγούστου 2022
11 The Spectator 30 Απριλίου 2022
12 Exposuring the Darkness Substack 6 Απριλίου 2022
14 CTV News 2 Αυγούστου 2018
15 NY Fed εγκαινιάζει πιλοτικό πρόγραμμα CBDC 12 εβδομάδων με μεγάλες τράπεζες, 15 Νοεμβρίου 2022

primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου