Breaking

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Οι πιθανοί προορισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το «διαζύγιο» με τη Γιουνάιτεντ

 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022

 Οι πιθανοί προορισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το «διαζύγιο» με τη ΓιουνάιτεντΟ Κριστιάνο Ρονάλντο χώρισε κι επίσημα τους δρόμους του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το απόγευμα της Τρίτης (22/11) και πλέον ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να μάθει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους, τόνισε πως ο πρώην προπονητής της Γιουνάιτεντ σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έπεισε να επιστρέψει για μια δεύτερη φορά στο «Ολντ Τράφορντ», όπου κέρδισε οκτώ μεγάλα τρόπαια την περίοδο 2003-09.

Ο Ρονάλντο πρόσθεσε στη συνέντευξή του στο TalkTV ότι ήταν κοντά στη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν παρέμβει ο Φέργκιουσον.

Επιβεβαίωσε επίσης τις αναφορές ότι απέρριψε μια τεράστια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ δήλωσε ότι το Κατάρ θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο και ότι σχεδιάζει να σταματήσει να παίζει στα 40 του.

Το Πρακτορείο «Reuters» το πήγε ένα βήμα... παρακάτω και συνέλεξε τις αποδόσεις και τα πιο δημοφιλή στοιχήματα για τον επόμενο προορισμό του Ρονάλντο, σύμφωνα με το «Oddschecker».

ΤΣΕΛΣΙ (5/2)

Οι «μπλε» αρνήθηκαν την Τετάρτη (23/11) πως ενδιαφέρονται για τον CR7, όμως το περασμένο καλοκαίρι είχε «συνδεθεί» στα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης με την Τσέλσι. Δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν πάντως πως η Τσέλσι θα μπορούσε να ανανεώσει το ενδιαφέρον της.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (7/2)

Ο Ρονάλντο πήγε το 2003 στη Γιουνάιτεντ απ’ την πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 13,5 εκατ. ευρώ, σπάζοντας το τότε βρετανικό μεταγραφικό ρεκόρ έφηβο ποδοσφαιριστή, αφού τράβηξε την προσοχή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών του συλλόγου σε ένα φιλικό. Η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να τον ξαναδεί στο κλαμπ της Λισαβόνας.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ MLS (15/2)

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι Ντέιβιντ Μπέκαμ -πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ- είπε σε συνέντευξή του το 2020 ότι ο Μέσι και ο Ρονάλντο ήταν και οι δύο πιθανοί στόχοι για τον σύλλογο, υπογραμμίζοντας τις υψηλές φιλοδοξίες της ομάδας του.

Αρκετοί κορυφαίοι παίκτες ολοκλήρωσαν πρόσφατα την καριέρα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Ρονάλντο δεν έκλεισε την πόρτα προς το αμερικανικό πρωτάθλημα.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (20/1)

Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να σχηματίσει μια επιθετική ενδεκάδα που θα ζήλευε κάθε σύλλογος και θα ονειρευόταν κάθε ποδοσφαιρόφιλος, αν αποφασίσει να πάει στη Γαλλία για να αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία καυχιέται ήδη για την παρουσία των Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ στις τάξεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου