Breaking

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Share

Φτάσαμε τώρα στο μεγαλύτερο και σπουδαιοτερο κομμάτι αυτού του αποσφραγίσματος, να μάθετε τα πάντα για τον εαυτό σας. Να μάθετε τα πάντα για το πραγματικό είναι σας, να μάθετε τα πάντα για το σώμα σας, να μάθετε τι σχέση έχει το σώμα σας με το πραγματικό σας εαυτό, να μάθετε γιατί γεννιέστε, γιατί πεθαίνετε, να μάθετε πώς να διαχειριστείτε τα πάντα που σας αφορούν, σχετικά με τον πραγματικό σας εαυτό, και πλέον από εδώ και στο εξής, τις ύστατες στιγμές που ζει ο πλανήτης σας, όπως μέχρι τώρα τον ξέρατε, να στηριχτείτε πλέον μόνο σε σας τους ίδιους.

Διαβάστε και ξαναδιαβάστε αυτά που μέχρι το τέλος του βιβλίου θα σας δοθούν. Θα πάρετε όλο το υλικό που χρειάζεστε για να στηρίζεστε πλέον μόνο στον εαυτό σας και πουθενά αλλού.

Εσείς οι ίδιοι θα μεταβληθείτε αν κάνετε πράξη αυτά τα οποία θα σας γνωστοποιηθούν σε ήλιους μέσα σας και με συγκεκριμένο τρόπο, θα σας αποκαλυφθεί και ο Χριστός δηλαδή, αυτός που έχει πάρει το “χρίσμα” ο κεχρισμένος, μέσα σας θα πραγματοποιηθεί και η δευτέρα παρουσία μέσα σας, γιατί όλο το σύμπαν είναι απλά μέσα σας.

Ο Μαυροψύχης με τις βαλτές μαύρες εξουσίες του, δημιούργησε σε αυτό το πλανήτη συνθήκες κόλασης. Με τις άπειρες διαιρετικές συνθήκες – κατευθύνσεις που συνέχεια και συνέχεια εφεύρε. Μπερδέψει όλο το ανθρώπινο γένος. Ο καθένας έχει τη δική του θρησκεία, την δική του πατρίδα, την δική του οικογένεια, τις δικές του ιδιαιτερότητες, και τα δικά του εγώ.

Εγώ αυτό, εγώ εκείνο, εγώ το άλλο, εγώ το παράλλο.

Και πάλι εγώ εγώ εγώ.

Σαν πρώτη απάντηση καταλάβατε τι σημαίνει ο θάνατος του φυσικού σας σώματος; Ήρθε να σας δώσει την πρώτη απάντηση. Για ποια εγώ μιλάτε;

Έχετε δει κανέναν πεθαμένο να προβάλει τα εγώ του και να υπηρετεί τις επιθυμίες του;
Έχετε δει κανένα πεθαμένο να χει πάρει μαζί του όλες τις υλικές μπούρδες, βλακείες, ανοησίες και ηλιθιότητες που αυτός ο Μαυροψύχης έχει φυλακίσει αυτόν τον πλανήτη; Έχετε δει κανέναν πεθαμένο να έχει πάρει μαζί τα σπίτια και τα χρωματιστά χαρτάκια (χρήματα); της μετοχές των εταιριών, τα παράγωγα και τις οικονομικές αναπτύξεις και κρίσεις; Τις καταθέσεις, τα σπίτια, τους ερωμένους και ερωμένες; Τους οικονομικούς δείκτες, τους, τους τόκους;

Ξέρετε γιατί οι πεθαμένοι δεν παίρνουν τίποτα από όλες αυτές τις βλακείες; Γιατί στην δημιουργία, το σύμπαν, στην απόλυτη αρμονία και τελειότητα αυτά δεν έχουν θέση.

Φαντάζεστε τον ήλιο του δικού σας ηλιακού συστήματος με εγώ και επιθυμίες; Ή αντίστοιχα του πλανήτη που κατοικείτε;

Στο σύμπαν, πλανήτες, ήλιοι, ηλιακά συστήματα, αστερισμοί, γαλαξίες, ακόμα και οι μαύρες τρύπες από την μια έχουν απόλυτη αρμονία και τελειότητα και από την άλλη λειτουργούν σαν ένα σώμα
Σε τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει έστω και ενα εγώ.

Εγώ είναι η προβολή του Μαυροψύχη μέσα από τις εξουσίες και όπως ο ίδιος υφίσταται μέχρι το τέλος των καιρών παρασιτικά, δηλαδή υποδουλώνει πλανήτες με απλό τρόπο, που πλέον είστε ενήμεροι ποιος είναι ο τρόπος (ανύπαρκτα χρήματα, εξουσίες, εκπαίδευση), έτσι, όλοι εσείς οι άνθρωποι έχετε ενσαρκωθεί σε αυτόν τον πλανήτη, είστε προς το παρόν σε αυτή την εξέλιξη για λίγο καιρό ακόμα, γιατί και σεις οι ίδιοι είσαστε μικρή ή μεγάλη προβολή του Μαυροψύχη.

Δηλαδή, εκτός από τα όντα που κατέβηκαν σ’ αυτό το πλανήτη να σας διδάξουν, που και σε αυτούς μέχρι σήμερα έχει διαστρεβλώσει τη διδασκαλία τους με έντεχνο τρόπο, επίσημες δολοφονίες στο όνομα του Αλλάχ, διαιρετικότητα της διδασκαλίας του Χριστού σε παραμαγαζα, όλοι λοιπόν οι ενσαρκωμένοι σε αυτόν τον πλανήτη είστε μικρά ή μεγάλα διαβολάκια.Και για να μην εκπλαγείτε με την τοποθέτηση αυτή, ξέρετε πλέον ότι “Δίας” είναι ο νους του ανθρώπου, άρα δια-βολος είναι αυτός που έχει δια-βληθεί ο νους του.

Ποιος από εσάς ενσαρκώθηκε σ’ αυτό το πλανήτη και δεν έχει έστω και ένα εγώ;
Ένα εγώ ίσον μικρό διαβολάκια, πολλά εγώ ίσον μεγάλο διαβολάκια.

Μην εκπλαγείτε για τίποτα. Τραβήχτε τις κουρτίνες απ’ τα μάτια σας και δείτε μέσα σας. Χέρι – χέρι θα σας δείξουμε τα πάντα μόνο μέσα σας. Απ έξω μην ψάχνετε τίποτα. Έστω και ένα εγώ να έχετε, μόνο μέσα σας μπορείτε να το εξαφανίσετε.

Και για να το καταλάβετε πιο απλά. Ας υποθέσουμε ότι είστε μικρό διαβολάκια και έχετε μόνο ένα εγώ. Αφού είναι δικό σας, και εσείς πρέπει να το εξαφανίσετε, οτιδήποτε έξω από εσάς τους ίδιους είναι εκτός του δικού σας.

Επομένως, ακόμα και ένα εγώ, πόσο μάλλον περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σας λυτρώσει και να σας οδηγήσει στην Ιθάκη, είναι μόνο ο δικός σας εαυτός.

OΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “Κατακλυσμός του Νώε στο Νου των Ανθρώπων και η επιστροφή στο Θεό” Δωρεάν σε pdf: https://drive.google.com/file/d/1uVo9w6PfvVz_TElDV6eiaV_qa9UIMXtb/view
ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ στα Αγγλικά Δωρεάν σε pdf “The Noah’s flood in the Human Mind & the Return to GOD” https://drive.google.com/file/d/1Id4L6n_YuX0u6m4NLkmSj_W2fbP38Md2/view

ΧΡΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου