Breaking

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΙΤΕ τι έκανε ο Γιάννης Δαραβίγκας λίγες μέρες μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη – “Γνωστοί μου λένε “πάμε Ταϊλάνδη επειδή μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά” (ΦΩΤΟ)

daravigas-okana-paraskinio

Την ώρα που όλη η χώρα έχει συγκλονιστεί από τις υποθέσεις παιδεραστίας, ο Γιάννης Ζουγανέλης πριν λίγες μέρες έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο AstraTV, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 12χρονης είπε πώς γνωστοί του πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη, με σκοπό να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με παιδιά:

“Έχω γνωστούς – όχι φίλους – που μου λένε έλα να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη επειδή μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά. Μη σε εκπλήσσει καθόλου, είναι πάρα πολύ γνωστό αυτό. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά”.

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα“, έπαιξαν το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη, έτσι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησε για τη δική του εμπειρία.

Αναλυτικά είπε ότι είχε ταξιδέψει στο Πουκέτ και πώς από αυτή την επίσκεψη έμαθε ότι αν κάποιος δεν ξέρει πώς να μιλήσει με τους ανθρώπους εκεί, πολύ εύκολα μπορεί να μπλεχτεί σε επικίνδυνες καταστάσεις, χωρίς να το θέλει, καθώς τα κυκλώματα μαστροπείας παιδιών είναι συνηθισμένο γεγονός σε αυτή τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ τι έκανε ο Γιάννης Δαραβίγκας:

ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου