Breaking

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Γυρνανε της πλατες στα εμβολια ….δες την γλωσσα των μπασταρδων τι χτιζει !!

Share

Σε εφημεριδες και σελιδες με τιτλους ο κοσμος γυρναει την πλατη στα εμβολια …τι ωραια δημοσιογραφια και τι καλο που κανει στον κοσμο !!

Γυρναει την πλατη ο κοσμος στο εκτελεστικο αποσπασμα που εριξε μια σφαιρα πριν πολυ καιρο και τωρα …ο κοσμος γυρνωντας την πλατη θα την φαει πισωπλατα….Και κανενα αρχιδι απο αυτα που εκτελουν ενα λειτουργημα δεν εχει κανει το καθηκον του !

Νοιωθει αραγε ασφαλης ο κοσμος αν μεσα του εχει 3 και 4 δοσεις αν πει σημερα οχι ;..Αυτο δεν ειναι το θεμα μας σημερα; Αυτο δεν ειναι το προβλημα σημερα ;Η Αν θα πουλησει και αλλα ο Μπουρλας; … εε;;..

Γιατι οι τιτλοι των μεγαλων σελιδων και εφημεριδων το θετουν …ως θεμα και προβλημα υγειας … ως θεμα τι θα κανουμε τωρα που οι προς εκτελεση ηλιθιοι ….μπερδευτηκαν απο τους κακους συνωμοσιολογους και ετσι το κοπαδι δεν ακολουθει την λογικη ..!

Εχεις στην προσφατη ιστορια σου την αυτοκρατορια της γης να εχει κανει δυο πολεμους με απολυτα ψεμματα , να εχει κλεψει , να εχει σκοτωσει εκατομμυρια , να εχει ισοπεδωσει χωρες …με ψεματα και προπαγανδα ..και ο κοσμος εχει φαει την καραμελα οτι μερικες σελιδιτσες ειναι αυτες που εκαναν το κακο στον κοσμο και αλλαξαν την εικονα της αφηγησης …και ετσι ωω τι κακο …γυρισε την πλατη του ο κοσμος στα εμβολια ..ωω τι κακοι που ειναι οι συνωμοσιολογοι και δημιουργουν ψευδες ειδησεις ….επικινδυνες ειδησεις για το κοπαδι ..ενω το συστημα ειναι ενα φωτεινο πεδιο αληθειας !! !

Ενας ανδρας οταν ακουει πολλες μαλακιες στο τελος αποφασιζει να κανει αυτα που μπορει , χωρις οριο , χωρις νομο , χωρις δικαιολογια …

sTRANGER….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου