Breaking

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

“ΜΕΤΑ ΤΑ Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ , ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΠΥΡΑΚΙ”. ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Γ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ – ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

dakalakis

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, που του επέβαλλε η κυβέρνηση να κάνει.


Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τους τελευταίους με τον καρκίνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων «είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα κ@λοεμβόλια που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι».

Τον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος είπε: «Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!

Ο ίδιος πλέον έχει αποτραβηχθεί στο νησί του την Ρόδο και αναφέρει: «Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ. δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό».

Η εικόνα του πλέον σοκάρει. Η ψυχή του όμως δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει. Και συγκινείται και δακρύζει όταν βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που απαιτεί χιλιάδες ευρώ σε έξοδα.

Ο συνάδελφός του Ματθαίος Γιαννούλης ήταν εκείνος που ξεκίνησε μια πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους πάνω από 20 γνωστούς τραγουδιστές οι οποίοι σήμερα Δευτέρα θα δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο Δασκαλάκη στο «Αγιονέρι» στο Περιστέρι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου