Breaking

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Τέλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο

 

Το απόγευμα της Τρίτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου.

Το απόγευμα της Τρίτης (22/11) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο στον απόηχο της συνέντευξης που είχε δώσει ο Πορτογάλος σταρ στον Πιρς Μόργκαν με βολές κατά του συλλόγου και του τεχνικού επιτελείου.

Μετά τα όσα είχε αναφέρει ο διεθνής εξτρέμ εις βάρος του προπονητή του αλλά και της διοίκησης της ομάδας υπήρχαν αντιδράσεις εντός των αποδυτηρίων των «κόκκινων διαβόλων» και η λύση του συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν κάτι το αναμενόμενο. Ενώ η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει και μήνυση εις βάρος του Πορτογάλου.

Έγινε όμως λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του Ρονάλντο με την Εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κοινή συμφωνία, με άμεση ισχύ. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο περιόδους στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια.

Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τον Έρικ τεν Χαγκ και να εργαστούν μαζί για να έχουν επιτυχίες εντός γηπέδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου