Breaking

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Η Κυβέρνηση Καταρρέει αλλά οι Πολίτες ακόμα Κοιμούνται!

Share

Μήπως τελικά ο Κούλης παρακολουθούσε τους ίδιους τους υπουργούς του*1 επειδή ήταν ανάγκη επιβίωσης της Εγκληματικής του Οργάνωσης να τσεκάρει σε καθημερινή βάση ότι οι πάντες ταυτίζονται με το αφήγημα της Πλανδημίας, του Υγειονομικού Ναζισμού και των Γενοκτονικών ενέσεων για τον Γιοκα19;

Πολύ θα χαρώ*2 αν δούμε μια μέρα τα κανάλια να αυτοεξευτελίζονται παρασυρόμενα από το καυτό θέμα των υποκλοπών που όντως ασχολούνται με αυτό, με το να μας πουν (τα ίδια τα κανάλια) ότι οι πάντες παρακολουθούνταν για να νιώθει ασφάλεια το Σύστημα ότι δεν ανοίγει κανείς το στόμα του ως προς το σκάνδαλο των σκανδάλων, που δεν είναι άλλο από τα πρωτόκολλα του θανάτου και γενικώς όλο αυτό το Υγειονομικό θριλερ που ζούμε εδώ και 2,5 χρόνια.

Στο μεταξύ η ρήση του Αγίου Παϊσίου “θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε”*3 θυμίζει την πραγματικότητα που ζούμε περισσότερο από κάθε άλλη κυβέρνηση από την στιγμή που ξεστόμισε αυτή την πρόβλεψη – προφητεία ο Άγιος.

Βγαίνει ένα σκάνδαλο κάθε εβδομάδα και ο Κούλης όχι απλά δεν παραιτείται να πάμε σε Εκλογές και να εξαφανιστεί από τη χώρα μας, αλλά συνεχίζει να εμπαίζει τον λαό με το δήθεν καλάθι του νοικοκυριού, με τον συνεχή οπλισμό που στέλνει στους Ναζιστές του Τάγματος Αζόφ προκειμένου να αποστρατιωτικοποιεί εμμέσως πλην σαφώς τα νησιά του Αιγαίου, να μην παίρνει πίσω τους υγειονομικούς σε αναστολή όπως φαίνεται να γίνεται σε άλλες χώρες της Δύσης (άρα τελικά “ανήκομεν εις την Δύσιν” όπως είπε κι ο δοσίλογος Εθνάρχης Καραμαν αλής όποτε μας βολεύει;) να είναι ένας Πρωθυπουργός – φάντασμα, και η ανύπαρκτη κυβέρνηση να εκθέτει τη χώρα παγκοσμίως ως η χώρα ενός “παρανοϊκού πρωθυπουργού” (δήλωση Ευρωβουλευτίνας του κόμματος των Πρασίνων και μέλος της PEGA, ευρωπαϊκός οργανισμός ελέγχου των υποκλοπών*4) που τη ρίχνει στα βράχια με φόρα.

Και ενώ γίνονται όλα αυτά σε πολιτικό-εθνικό επίπεδο, χθες πετυχαίνω μια παλιά μου συναναγνώστρια δικηγόρο που έγινε δικαστικός λειτουργός, έγκυος, με ούτε μια ούτε δυο, αλλά τρεις ενέσεις να έχει βάλει στο σώμα της για τον Γιοκα19 (προτού κυοφορήσει). Όταν της άνοιξα το θέμα αυτό συγκράτησα στο νου μου δύο ατάκες της και μια σκληρή πραγματικότητα:

1ον “να παριστάνω τον γιατρό ρε συ Βασίλη; Έτσι με συμβούλευσε ο γιατρός μου, αυτό και έκανα”
2ον “έχει προσπεραστεί το υγειονομικό θέμα. Βλέπεις κανέναν να ασχολείται;”

“Κάνεις λάθος, εσείς δεν ασχολείστε που δεν αμφισβητείτε το επίσημο αφήγημα. Εμείς που ασχολούμαστε ακόμα είναι γιατί 1ον κάθε μέρα πληροφορούμαστε για παρενέργειες και για θανάτους απ’ το εμβόλιο, 2ον ως Συνωμοσιολόγοι που τα ψάχνουμε, γνωρίζουμε ότι δεν θα σταματήσουν εδώ. Ήδη ο Bill Gates έχει προειδοποιήσει και για επόμενες “Πανδημίες”.”

Δεν είχε τι να πει φυσικά το κορίτσι. Προτιμούσε να κάνει πως δεν άκουσε καν τι είπα και να επιστρέψει αμέριμνη και ανέμελη στο διάβασμά της. Και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια και αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι στο περιθώριο της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Οι άσχετοι, οι κοιμίσηδες, οι ιδιώτες, και όσοι κοιτάνε τη δουλίτσα τους, τα πτυχία τους, τα πιστοποιητικά τους παντός τύπου και τη νομιμοφάνειά τους, τον αντρούλη τους, τη γυναικούλα τους και τα παιδάκια τους, είναι αυτοί που πετυχαίνουν (με αθέμιτα μέσα συχνά πυκνά) στην οικονομική, κοινωνική και προπαντός στην πολιτική ζωή του τόπου.

Τελικά από την σταύρωση του Χριστού μέχρι σήμερα είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό. Η ενέργεια του συλλογικού υποσυνείδητου μαζί με το πλανητικό καθεστώς σε επίπεδο Εξουσίας είναι το ίδιο και το αυτό όπως και τότε, στις σκοτεινές ημέρες του Ποντίου Πιλάτου, της Σαλώμης, του Άνα και του Καϊάφα.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*1 Πηγή: documentonews.gr

*2 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και μουσικός. Επισκεφτείτε το www.eiselixibooks.gr και την σελίδα στο fb Πνευματική Ψυχολογία.

*3 Πηγή: nea-news.gr

*4 Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου