Breaking

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Dr Ryan Cοle: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν όλα τα είδη καρκίνων»

 

«Οι καρκίνοι παρουσιάζουν αύξηση σ’ ολόκληρο το φάσμα»

Ο Dr Ryan Cole ο διάσημος παθολόγος από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξει τα εμβόλια κατά της Covid-19 στην αύξηση των καρκίνων αλλά και στην αναστολή της ικανότητας του DNA να αυτοεπιδιορθωθεί.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά «Τα κύταρα δεν λένε ψέματα. Οι θρομβώσεις δεν λένε ψέματα. Τα κατεστραμμένα όργανα δεν λένε ψέματα».

«Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι μια τοξίνη. Συνεπώς, δεν έχει σημασία αν (το εμβόλιο) είναι Johnson and Johnson, AstraZeneca, Moderna ή Pfizer.

Όλα αυτά κάνουν το σώμα σας να παράγει πρωτεΐνη-ακίδα.

Αυτή η πρωτεΐνη-ακίδα προσδένεται σε μια οικογένεια ογκοκατασταλτικών γονιδίων, την p53. Επίσης, προσδένεται στα γονίδια για τον καρκίνο του μαστού και για τον καρκίνο των ωοθηκών, τα BRCA. Γνωρίζουμε ότι αυτή η πρωτεΐνη-ακίδα μπορεί να επάγει τις οδούς του καρκίνου!

Οι καρκίνοι παρουσιάζουν αύξηση σ’ ολόκληρο το φάσμα!

Λεμφώματα, λευχαιμίες, αιματολογικοί καρκίνοι…. Επειδή η ακίδα πάει στον μυελό των οστών.

Το λιπιδικό νανοσωματίδιο μεταφέρει το mRNA στα διαιρούμενα βλαστοκύτταρά σας επειδή αυτό δεν παραμένει στο μπράτσο… Μπορεί να εισέλθει σε οποιοδήποτε κύτταρο μέσα στο σώμα σας και μετατρέπει αυτό κύτταρο σε ένα εργοστάσιο ακίδων!

Αναστέλλει την ικανότητα του DNA σας να αυτοεπιδιορθωθεί»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου