Breaking

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Όλοι οι Δυτικοί «έτρεχαν» να συναντηθούν με τον Κλάους Σβαμπ στους G20: «Όλος ο κόσμος θα αλλάξει – Θα πάρει λίγο χρόνο»

 

Το Great Reset σε πλήρη εφαρμογή;

Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους  Σβαμπ έδωσε το «παρών» στην εβδομάδα των συνόδων κορυφής των G20 και εκεί αποκάλυψε το μέλλον του κόσμου με τους Δυτικού ηγέτες να “τρέχουν” να τον συναντήσουν και να τον συμβουλευτούν.

Ο Σβαμπ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής B20 στη Nusa Dua του Μπαλί, ανακοίνωσε εκ μέρους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων πως ο κόσμος θα αλλάξει, αλλά αυτή η διαδικασία θα πάρει λίγο χρόνο και μετά ο πλανήτης θα φαίνεται διαφορετικός!

Να θυμίσουμε ότι ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ κατά την συνεδρίαση του WEF στο Νταβός αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία είχε πει:

«Αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο για τα επόμενα χρόνια».

Oι διεθνιστές ετοιμάζονται να εφαρμόσουν ότι δεν πρόλαβαν με την πανδημία του κορωνοϊού για να επιβάλουν το Great Reset.

Στους G20 κάλεσε μάλιστα να ενωθούν όλοι κάτω από κοινή ομπρέλα.

Όπως δήλωσε:

«Αν δείτε όλες τις προκλήσεις, μπορούμε να μιλήσουμε για μια πολλαπλή κρίση, μια οικονομική, πολιτική, κοινωνική, οικολογική και θεσμική κρίση.

Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μια βαθιά συστημική και δομική αναδιάρθρωση του κόσμου μας και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο!

Και υποθέτω πως θα μοιάζουμε διαφορετικοί. Και ο κόσμος θα φαίνεται διαφορετικός αφού περάσουμε από αυτήν την διαδικασία μετάβασης!!

Σε πολιτικό επίπεδο, οι κινητήριες δυνάμεις πιέζουν για πολιτικό μετασχηματισμό.

Φυσικά, είναι επίσης η μετάβαση σε πολυπολικό κόσμο που έχει την τάση να κάνουμε τον κόσμο μας πολύ πιο διαιρεμένο.

Ως εκ τούτου, εκδηλώσεις όπως αυτή των G 20 και ούτω καθεξής είναι πολύ σημαντικοί σύνδεσμοι για να αποφύγουμε τους δύο μεγάλους διαχωρισμούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου