Breaking

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ !!

Share

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,
ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΜΙΑΣ !!

Με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακρατικές συμπεριφορές και πρακτικές, επιχειρείται η εξόντωση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας. Η ίδια εκφράζει πλέον ανησυχίες και για την ίδια τη ζωή της, αλλά και για το αρχείο της υπηρεσίας, ιδιαίτερα πλούσιο σε στοιχεία για την απάτη του κορωνοϊού και τις συνέπειες των εμβολιασμών.
Χθες της επιδόθηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα μία ανυπόγραφη “απόφαση” του γιατρού υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, η οποία εστάλη με email από άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου και όχι από αυτή του γραφείου του υπουργού, σε διάφορες διευθύνσεις. Με την “απόφαση” αυτή υποτίθεται ότι αναστέλλεται η άσκηση των καθηκόντων της Αποστολίας Ακριβούση επί τη βάση των καταγγελιών ενός βουλευτή, του Γεωργίου Κοτρωνιά, και δύο νεοπροσληφθέντων ιατροδικαστών, του Χριστόφορου Τσαλικίδη και του Διονυσίου Καρρά, οι οποίες ουδέποτε γνωστοποιήθηκαν στην ίδια την “καταγγελλόμενη”.

Όπως έγραψα χθες στο έγγραφο που έστειλα στον Κώστα Τσιάρα ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Αποστολίας Ακριβούση ,
“…αποκλείεται να έχετε εκδώσει μία τέτοια απόφαση και να έχει μάλιστα αποσταλεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, πολλώ μάλλον γιατί θα ήταν αδιανόητο Υπουργός Δικαιοσύνης να λαμβάνει μία τόσο σοβαρή απόφαση και να επιβάλλει ποινή αναστολής άσκησης καθηκόντων οποιουδήποτε υπαλλήλου επί τη βάση αναφορών, επιστολών και καταγγελιών χωρίς να δώσει τη δυνατότητα στον καταγγελλόμενο να ασκήσει προηγουμένως το εκ του νόμου προβλεπόμενο δικαίωμα ακροάσεως, αφού με την ίδια λογική θα αρκούσε π.χ. η υποβολή μίας εγκλήσεως για την καταδίκη ενός πολίτη”.

Το έγγραφο τελείωνε ως εξής:

“δια της παρούσης ,
και επειδή οι προσπάθειές μου να σας μιλήσω τηλεφωνικά και να σας ενημερώσω για τα εδώ διαλαμβανόμενα, απέβησαν άκαρπες ,
α) σας αναφέρω/καταγγέλλω τα ανωτέρω ,
β) σας γνωστοποιώ το αυτονόητο, ήτοι ότι εγώ βεβαίως παραμένω στην εργασία μου και εξακολουθώ να ασκώ τα καθήκοντά μου, αφού θα ήταν επίσης αδιανόητο να πράξω συμφώνως προς το απαράδεκτο ως άνω έγγραφο και να νομιμοποιήσω αυτό,
γ) σας καλώ όπως διερευνήσετε πάραυτα την υπόθεση και λάβω σχετική απάντηση και ενημέρωση.
Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2022
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών”

Αντί απάντησης από τον Κώστα Τσιάρα, η Αποστολία Ακριβούση έλαβε απόφαση της “υπηρεσιακής γραμματέως”, Βασιλικής Γιαβή, βάσει της οποίας ορίστηκε αναπληρωτής προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΩΝ ιατροδικαστών, Χριστόφορος Τσαλικίδης !

Δηλαδή, ο εν λόγω νεοπροσληφθείς ιατροδικαστής, καταγγέλλει την προϊσταμένη του στον υπουργό, ο υπουργός ΔΕΝ καλεί σε ακρόαση την καταγγελθείσα προϊσταμένη, στην οποία ΔΕΝ γνωστοποιείται ούτε η καταγγελία αυτή ούτε των έτερων δύο, βουλευτή και ιατροδικαστή, και “αποφασίζει” την αναστολή άσκησης των καθηκόντων της προϊσταμένης, και στη συνέχεια έρχεται η “υπηρεσιακή γραμματέας” και διορίζει τον καταγγέλλοντα ιατροδικαστή στη θέση της καταγγελλόμενης προϊσταμένης του, την οποία ο ίδιος κατήγγειλε χωρίς να δοθεί η εκ του νόμου προβλεπομένη δυνατότητα σε αυτή να απαντήσει !

Ασύλληπτα πράγματα. Σε μία Ιατροδικαστική Υπηρεσία με αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις χάρις στην καταπληκτική δουλειά της προϊσταμένης της, η οποία την ώρα που αναγνωρίζεται έξω, στοχοποιείται μέσα, όντας το κακό σπυρί του συστήματος. Και που μετά τη γνωστή στάση της στην υπόθεση του Σινούκ αλλά και τις καταγγελίες της για τη λειτουργία ιατροδικαστικών υπηρεσιών και νοσοκομείων (είναι τρομερά αυτά που καταγγέλλει) ,
αποτελεί ΚΑΙ ΑΥΤΗ τεράστιο πρόβλημα για την εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Σε μία υπηρεσία με πλούσιο αποδεικτικό υλικό…

Έχουμε συνεννοηθεί με την κ. Ακριβούση για το τι θα κάνει η ίδια αύριο, εγώ από την πλευρά μου θα αρχίσω ζητώντας την έκδοση εισαγγελικής παραγγελίας προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, για τη χορήγηση του ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ αντί του κουρελόχαρτου που υπάρχει αυτή τη στιγμή, και των αντιγράφων των ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ, των κυρίων Γεωργίου Κοτρωνιά, Χριστόφορου Τσαλικίδη και Διονυσίου Καρρά.

Και η ιστορία της συνεργασίας μου με την Αποστολία Ακριβούση κάπως έτσι μόλις τώρα αρχίζει…

ΠΗΓΗ

nikosantoniadis.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου