Breaking

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

«Σπάσε τη σιωπή»: Κοινή δράση ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ΕΛΑΣ και Δήμος Κορινθίων (video-φώτο)

Μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία εντός ή εκτός της οικίας τους έστειλε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

 Η 25η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και ο δήμος Κορινθίων, το Κέντρο συμβουλευτικής του δήμου, μια δομή στην οποίαν οι γυναίκες  μπορούν να προσφεύγουν για συμβουλή και ουσιαστική βοήθεια, και η Αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας υλοποίησαν κοινή δράση ενημέρωσης με φυσική παρουσία και διανομή έντυπου υλικού.

«Σπάστε την σιωπή» και απευθυνθείτε στην ελληνική αστυνομία ήταν η προτροπή του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Τετράδη.

«Μιλούμε σήμερα για την κακοποίηση των γυναικών Το κέντρο συμβουλευτικής του δήμου Κορινθίων λειτουργεί απρόσκοπτα, λειτούργησε και στην διάρκεια της πανδημίας ακριβώς για να μπορεί να στηρίζει και να βοηθά τις γυναίκες. Είμαστε δίπλα σας, μιλήστε» το μήνυμα της Αντιδημάρχου Μαρίνας Ραντίτσα.

Ο εκπρόσωπος της περιφέρειας κ.Γιώργος Οικονόμου συνεχάρη το δήμο και την Αστυνομική διεύθυνση για την δράση τονίζοντας πως όλοι πρέπει να συμβάλουν στο να κατορθώσουν οι γυναίκες που είναι θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας να καταγγείλουν το γεγονός.

«Καμία ανοχή στην βία, οι γυναίκες πρέπει να μιλήσουμε» το μήνυμα της εκπροσώπου του Κέντρου Συμβουλευτικής του δήμου Κορινθίων.

Στη δράση το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Ζαχαριάς και Κωνσταντίνα Κόλλια, η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, Αστυνόμο Β΄ Αγλαΐα Τσίτου, στελέχη της Υπηρεσίας Πρόνοιας και του Κέντρου συμβουλευτικής του Δήμου Κορινθίων.

Οι δράσεις συνεχίζονται αύριο Σάββατο με τον θεατρικό μονόλογο “Μα που πήγε η Ελένη” στο θεατράκι του Δημαρχείου,  στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου