Breaking

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ για να πάρετε ΠΡΟΓΕΥΣΗ τι έρχεται το 2023 με πρόσχημα την Υγεία

Share

Μέλος της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για την Υγεία αποκαλύπτει…

Μιας και το 2022 μας αποχαιρετά εντός ολίγων ωρών, το EL.GR εντόπισε μυστικά πλάνα από την σχετικά πρόσφατη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία 2022 στο Βερολίνο της Γερμανίας που δείχνουν έναν συμμετέχοντα να παραδέχεται ότι τα παγκόσμια lockdown που προτείνει η ελίτ είχαν τις ρίζες τους στην πολιτική και όχι στην επιστήμη.

Το βίντεο είναι πολύ σημαντικό καθώς το 2023 ετοιμάζονται για νέα κόλπα εις βάρος των ανθρώπων και καλό είναι να γνωρίζει κάποιος πως η πολιτική είναι το νούμερο ένα κίνητρο, η πολιτική, κατά πολλούς, της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, διοργάνωσε ένα τριήμερο συνέδριο τον Οκτώβριο με 300 ομιλητές και 3.000 συμμετέχοντες για να συζητήσουν την παγκόσμια ανταπόκριση στον COVID-19 και τις μελλοντικές αντιδράσεις στην πανδημία.

Ένα μέλος του Κέντρου Πρόληψης Πανδημίας Γερμανίας-Δυτικής Αφρικής ( G-WAC ), που χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, εξήγησε σε έναν μυστικό δημοσιογράφο της αμερικανικής Rebel News ότι οι περισσότερες από τις πολιτικές αποφάσεις που συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID δεν ήταν επιστημονικά έγκυρες.

«Στην κορύφωση πανδημίας, οι περισσότερες αποφάσεις δεν βασίζονταν στην επιστήμη. Ήταν απλώς αντιδραστικές. Οτιδήποτε θα βοηθούσε», είπε το μέλος του G-WAC.

«Τώρα, εκ των υστέρων, μπορούμε να πούμε ότι ορισμένες από αυτές τις αποφάσεις δεν υποστηρίζονται από την επιστήμη».

«Τα εμβόλια δεν σταματούν την εξάπλωση της νόσου. Αλλά τώρα ξέρουμε», πρόσθεσε.

Δείτε την συνέχεια:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου