Breaking

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Τα “κοράκια” πλειστηριάζουν(21/12) πρώτη κατοικία γυναίκας με πενιχρά εισοδήματα-Να τους σταματήσουμε!

Share

Η βαρβαρότητα των άδικων και παράνομων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας που ξεκίνησαν μαζικά με την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται αμείωτα και αλύπητα, χωρίς καμμιά αντίδραση από το βρώμικο κλεπτοκρατικό κατεστημένο της χώρας μας και ένα πολιτικό σύστημα που εκθρέφει πολιτικά πρόσωπα σαν την Εύα Καϊλή.

Στο “σφυρί” βγαίνει στις 21/12/22 έναντι 28,8χιλ.€(!) η πρώτη και μόνη κατοικία 45τ.μ(!) στην Κυψέλη χωρισμένης γυναίκας (Ε.Π.) για ένα χρέος που με τις προσαυξήσεις έχει φτάσει στα 45χιλ.€!

Η γυναίκα εδώ και αρκετό καιρό επιβιώνει με πενιχρά εισοδήματα, τα οποία αποδεδειγμένα δεν της επιτρέπουν σε καμμιά περίπτωση να πληρώνει τις υψηλές δόσεις του δανείου.

Τον πλειστηριασμό διεξάγει παράνομα η γνωστή εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων “Dovalue” ως διαχειρίστρια ενός “fund” επ’ ονόματι “DILLAR FINANCE DAK”. Και λέμε παράνομα γιατί τα δικαστήρια, μέχρι και ο Άρειος Πάγος έχουν αποφανθεί ότι οι λεγόμενοι “servicers”, όπως η Dovalue, δεν έχουν κανένα νόμιμο δικαίωμα να διεξάγουν πλειστηριασμούς!

Από σήμερα μέχρι της 21 Δεκεμβρίου χρειάζεται να ξεσηκωθεί πανστρατιά ανάλογη με εκείνη που επέτρεψε την έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το πλειστηριασμένο σπίτι της.

Αίτημα: Να εκχωρηθούν κόκκινα δάνεια που έχουν πάει σε fund στους δανειολήπτες με τους ίδιους όρους με τους οποίους οι τράπεζες το πούλησαν στα fund (10-15% του αρχικού κεφαλαίου).

Κ.Τ.

iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου