Breaking

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΕΚΤΡΩΜΑ 25 εκατοστών φέρεται να αφαιρέθηκε από ΖΩΝΤΑΝΟ άτομο που είχε εμβολιαστεί!

Share

«Μοιάζει με παράσιτο», λένε! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…
Ένας τεράστιος θρόμβος αίματος 10 ιντσών (25.4 Εκατοστά) φέρεται να αφαιρέθηκε από ζωντανό άτομο που είχε λάβει εμβόλιο Covid-19.

Η φερόμενη ανακάλυψη αναφέρθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων από τον διάσημο επιχειρηματία Steve Kirsch, ο οποίος ανέφερε ότι το δείγμα στάλθηκε σε εργαστήριο για περαιτέρω έρευνα. Οι συστημικοί ελεγκτές ειδήσεων τον χαρακτηρίζουν ως συνωμοσιολόγο και διαβεβαιώνουν πως, σύμφωνα με την κρατική επιστήμη, τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

«Αφαιρέθηκε «10 ινστών» θρόμβος από ΖΩΝΤΑΝΟ άτομο», έγραψε ο Kirsch στο Twitter, ρωτώντας: «Το έχει δει ποτέ κάποιος αυτό πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου;;;»

Σε μια μεταγενέστερη ανάρτηση, ο Kirsch σημείωσε ότι ο θρόμβος αίματος μήκους 10 ιντσών ήταν “Στάλθηκε για ανάλυση και ΣΙΩΠΗ”.

«Θα ήθελα πολύ να μάθω τι σκέφτηκαν εκεί στο παθολογικό εργαστήριο για αυτό το τέρας», σχολίασε ένας χρήστης του Twitter: «Μοιάζει περισσότερο με παράσιτο παρά με θρόμβο».

«Είναι ΣΙΩΠΟΣ», απάντησε ο Kirsch στον χρήστη, παίζοντας με τις λέξεις.

Ο θρόμβος που αναφέρει ο Kirsch φαίνεται παρόμοιος με εκείνους που παρατηρήθηκαν από νεκροτόμους και ταριχευτές που έχουν παρατηρήσει περίεργους μακρούς ινώδεις θρόμβους που προέρχονται από πτώματα εμβολιασμένων ασθενών, όπως ισχυρίζονται.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου