Breaking

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Πενέλοπε Κρουζ: Ποζάρει τόπλες στα 48 της και «μοιράζει εγκεφαλικά» (φώτο)

 

Η χολιγουντιανή σταρ φωτογραφίζεται τόπλες και οι followers της - διασήμοι και μη - την αποθεώνουν

Η Πενέλοπε Κρουζ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αισθησιακή φωτογραφία στην οποία ποζάρει τόπλες φορώντας μόνο ένα σορτσάκι του οίκου Chanel.

Η 48χρονη ηθοποιός έδειχνε σαγηνευτική στο εξώφυλλο του ισπανικού τεύχους του περιοδικού Dust. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Πενέλοπε, καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της.

Emojis φωτιάς, καρδούλες και δεκάδες αποθεωτικά σχόλια συνοδεύουν την ανάρτησή της.

«Πώς είσαι ακόμα η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο;»

«Είσαι απολύτως εκπληκτική! Και ταλαντούχα! Και πηγή έμπνευσης για τον ακτιβισμό σου για τους ανθρώπους, τα ζώα και τον πλανήτη. Καλές γιορτές σε εσάς και την όμορφη οικογένειά σας»

«OMG! Αυτό είναι καταπληκτικό. Τόσο όμορφο»

«WOW Penelope. Ουάου», είναι μερικά από τα σχόλια που απέσπασε η φωτογραφία της ηθοποιού.

Ανάμεσα στους διάσημους που σχολίασαν την ανάρτησή της ήταν η ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ η οποία έγραψε: «Δεν έχω λόγια». Η Σίντι Κρόφορντ σχολίασε επίσης με emojis φωτιάς.

Τι είχε πει η Πενέλοπε Κρουζ για τη μητρότητα


«Η προτεραιότητά μου είναι να είμαι μητέρα, οπότε είμαι ευλογημένη που μπορώ να εργάζομαι, διατηρώντας παράλληλα την οικογένειά μου ως προτεραιότητα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως πρότυπο για κανέναν άλλο εκτός από τα παιδιά μου, καθώς με βλέπουν καθημερινά και οι πράξεις της μητέρας και του πατέρα τους είναι οι πιο σημαντικές για αυτά. Αυτή είναι μια τεράστια ευθύνη και η μεγαλύτερη αποστολή μου στη ζωή, είναι να προσπαθώ να το κάνω καλά», είχε αναφέρει στη Vogue Arabia με αφορμή την περσινή φωτογράφησή της για το εξώφυλλο του περιοδικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου