Breaking

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Η εν κρυπτώ “επιχείρηση” της κυβέρνησης με “πηγή” Σκοπιανό πληροφοριοδότη στο μοναστήρι “Αρχάγγελος” στην Αριδαία για να βρουν 4 τόνους χρυσό!

Share

Έδιωξαν τους μοναχούς, απέκλεισαν την περιοχή και η ΕΥΠ με τον “Γιώργο” και την “Κατερίνα” συντονίζουν την “δουλειά”. Αλωνίζουν οι αρχαιοκάπηλοι ή κάτι άλλο συμβαίνει ;;;

Του Άρη Σπίνου

Αυτό που συμβαίνει από την Τετάρτη το μεσημέρι στο μοναστήρι “Αρχάγγελος” στην περιοχή της Αριδαίας και συνεχίζεται μέχρι τούτη την ώρα δεν έχει προηγούμενο.

Μια ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση με πλήρη κυβερνητική κάλυψη και την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου έχει αποκλείσει την περιοχή και σύμφωνα με μαρτυρίες μοναχών, μπουλντόζες (!) σκάβουν τα θεμέλια του μοναστηριού για να βρουν 4 τόνους χρυσό όπως ισχυρίζονται οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες την “επιχείρηση” συντονίζουν ο “Γιώργος” και η “Κατερίνα” που δηλώνουν στελέχη της ΕΥΠ. Το θέμα ανέδειξε σήμερα το απόγευμα στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ζητώντας από τους παρισταμένους υπουργούς Τσιάρα και Γεραπετρίτη να απαντήσουν για το τι ακριβώς συμβαίνει την ίδια ώρα που και οι 2 δήλωναν πλήρη άγνοια.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και ταυτόχρονα δηλώνουν όλα όσα περιγράφουμε. Όπως μας είπαν ένας επιχειρηματίας που διαθέτει κατάστημα με μηχανήματα ανίχνευσης χρυσού (Πολατίδης) συμμετέχει με υπαλλήλους του σε “όλο αυτό το έργο”.

Το edolio5 προσπάθησε να μιλήσει μαζί του αλλά στάθηκε αδύνατον. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από πηγή που δεν έχει διαψεύσει μέχρι σήμερα το edolio5 παρόν στην επιχείρηση είναι και Σκοπιανός αξιωματικός της αστυνομίας αφού όπως προκύπτει υπάρχει ενεργός ρόλος κάποιας Σκοπιανής “πηγής πληροφορίων” που μίλησε για έναν θησαυρό 4 τόνων χρυσού. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε κατατέθηκαν στην Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο δείχνοντας περίτρανα τις εκσκαφές που ήδη έχουν γίνει. Πρόκειται για καραμπινάτη “δουλειά” αρχαιοκαπήλων με “πλάτες” Ελληνικών αρχών ή συμβαίνει κάτι άλλο ; Ο εισαγγελέας έχει τον λόγο που δυστυχώς μέχρι τώρα σιωπά.


edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου