Breaking

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

«Θύμα» της καλλονής με το σκυλάκι ο παίκτης του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς – Του «έφαγε» 880 ευρώ (φωτο)

 

Η ανάρτηση του παίκτη του Παναθηναϊκού για την γυναίκα «αράχνη» και το... ποτάκι που τον κέρασε μαζί με το μαύρο σκυλάκι της

Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς έπεσε θύμα της καλλονής από την Σλοβακία «μασόντας» του 880 ευρώ…!

Ο 32χρονος αθλητής γνωστός για τις «τρολ» αναρτήσεις του στα σοσιαλ μίντια, ακόμα και για τον εαυτό του, ανάρτησε άρθρο για την Σλοβάκα γράφοντας «880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία», δηλώνοντας έτσι πως με κάποιον τρόπο έπεσε θύμα της και του… έφαγε 880 ευρώ.

Κατόπιν, ανέβασε μια δεύτερη φωτογραφία, την οποία όπως φαίνεται την έχει τραβήξει ο ίδιος, με τη Σλοβάκα να βρίσκεται στο δωμάτιό του και να παίζει με το μαύρο σκυλάκι της, σχολιάζοντας: «Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι η ψυχούλα».

318086130-1363241521084511-4967203750170386525-n-_1_

Η εντυπωσιακή γυναίκα είχε συλληφθεί για διάπραξη απατών κατ΄ επανάληψη, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ της είχαν επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της. Φυσικά, δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού άλλαζε συνεχώς πόλεις και διέμενε σε ξενοδοχεία, από τα οποία έφευγε χωρίς να πληρώσει!

Η γεννημένη στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας καλλίγραμμη γυναίκα οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που της άσκησε δίωξη για απάτες, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της χώρας της για παρόμοιες υποθέσεις απάτης που είχε διαπράξει στη χώρα. Όπως είχε αποκαλύψει το protohema.gr, βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021.

Έτσι, θα οδηγηθεί και στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας που θα κινήσει την διαδικασία για την έκδοσή της, η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί αφού δικαστεί για όσα έχει κάνει στην Ελλάδα και εκτίσει τις ποινές που θα της επιβληθούν! Στο μεταξύ, η νεαρή γυναίκα παραμένει στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή για δυο απάτες που διέπραξε στην περιοχή. Μαζί της έχει και το μαύρο σκυλάκι της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Ένας τεράστιος κύκλος δικαστικών περιπετειών ξεκίνησε από χθες για την Σλοβάκα καλλονή Maria Geleticova, η οποία συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και έκανε dolce vita «φεσώνοντας» ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, καθώς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις ελληνικές αρχές και ήταν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους!

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι δικαστικές αρχές να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και της φωτογραφίες της για να την αναγνωρίσουν και τυχόν άλλα θύματά της!

Από τις 30 Νοεμβρίου ως και την περασμένη Δευτέρα, η Maria Geleticova είχε μείνει σε ένα ξενοδοχείο στη Ναύπακτο. Όταν θέλησε να αποχωρήσει για τον επόμενο “στόχο” της, ισχυρίστηκε ότι θα πλήρωνε τον λογαριασμό μέσω e-banking ο σύντροφός της που δήθεν είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλου οργανισμού. Στη συνέχεια, έστειλε στο ξενοδοχείο e-mail με ένα παραστατικό μεταφοράς 600 ευρώ, που όμως αποδείχθηκε πλαστό. Η ίδια, όμως, είχε ήδη φύγει…

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, η καλλονή επικοινώνησε τηλεφωνικά με ραδιοταξί της Ναυπάκτου και συμφώνησε με έναν οδηγό να τη μεταφέρει στην Κόρινθο, έναντι 200 ευρώ. Όταν έφτασαν, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετρητά και έστειλε στο κινητό του γιου του οδηγού ένα παραστατικό μεταφοράς 250 ευρώ. Και αυτό, όμως, αποδείχθηκε πλαστό! Ο ταξιτζής υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ναυπακτίας και ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Κορίνθου να εντοπίσει την αλλοδαπή στο ξενοδοχείο που κατέλυσε, όπου τελικά συνελήφθη.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μια αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απατών. Παράλληλα, σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Σλοβακικών Αρχών, για υποθέσεις απατών. Ειδικότερα, στις 4/12/2022 αργά το βράδυ, η κατηγορούμενη Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι η αλλοδαπή είχε διαπράξει ακόμα τρεις περιπτώσεις απατών σε ξενοδοχεία και σε μίνι μάρκετ ως εξής:

Από τις 26 ως και τις 30 Νοεμβρίου, η απατεώνισσα με τα χίλια πρόσωπα που συστηνόταν κάθε φορά με διαφορετικά ονόματα, κατέκλυσε στην σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην Πάτρα, στο οποίο έστειλε πλαστές αποδείξεις ότι δήθεν κατέβαλλε το αντίτιμο για τις διανυκτερεύσεις και τα γεύματά της, πάλι με φερόμενο ως αποστολέα τον υποτιθέμενο σύζυγό της.

Στο διάστημα της διαμονής της, έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα της ήταν άδεια και πήρε πίσω την παραγγελία, αλλά μόλις επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε αντιγράψει τους κωδικοί των καρτών paysafe. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα στο ξενοδοχείο την όμορφη αλλοδαπή, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει!


Για τις υποθέσεις αυτές έχουν κατατεθεί μηνύσεις στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Έτσι, μόλις η Maria Geleticova ξεμπερδέψει με τις δικαστικές διαδικασίες στο Μεσολόγγι, θα μεταχθεί και στην Πάτρα για να της ασκηθούν και άλλες διώξεις. Στο μεταξύ, για την σύλληψή της έχουν ενημερωθεί και οι υπηρεσίες της Αθήνας, που έχουν δεχθεί καταγγελίες για παρόμοιες απάτες σε βάρος ξενοδοχείων στην Αττική και σε νησί του Αργοσαρωνικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου