Breaking

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Σαν το Νερο!

Share

Έτσι είναι η ζωή μας, κάνει κύκλους όπως η θάλασσα. Εκεί κρύβεται όλη η μαγεία,εκεί είναι το μυστικό μας και είναι τόσο πανέμορφο το Κύμα,με το που σε χαϊδεύει, η ψυχή σου απλώνεται όπως ενός μικρού παιδιού το χαμόγελο…είμαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ στο τώρα ,την στιγμή αυτή είμαι τόσο χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσω μέσα σε αυτό το πανέμορφο μαγευτικό ταξίδι του σύμπαντος. 

Σ’ευχαριστω από τα βάθη της ψυχής μου πατέρα, που σεβαστικές την επιλογή μου να εκπέσω για να βιώσω όλη την αλήθεια,να νιώσει το δέρμα μου την ομορφιά του αγγίγματος, να βιώσω την αγάπη μέσα απ όλες της μορφές της,να δω κατάματα το σκοτάδι,να περπατήσω μέσα σε αυτό για να κατανοήσω πλήρως όλη την σημασία του φωτός της πηγής .

Να κατανοήσω τι πάει να πει αληθινή αγάπη,να κατανοήσω τα θαύματα που μπορώ να κάνω, τις αλλαγές που μπορώ να φέρω, να δημιουργήσω τα όνειρα μου από εκεί στο εδώ,να χορέψω την ζωή με όλη την σημασία της.  Σ΄ευχαριστω από καρδιάς που μου πρόσφερες απλόχερα όλα τα δώρα της δημιουργίας,που μου έδωσες να καταλάβω ότι μπορώ να μετατρέψω ένα βότσαλο από άμμο. Ο,τιδήποτε και αν βάλω στο μυαλό μου να το καταφέρω. 

Σ΄ ευχαριστώ που με έκανες άνθρωπο για να γευτώ το διαφορετικό.είναι τόσα πολλά που θα ήθελα να δηλώσω αυτή την στιγμή,που θα γράφω για μήνες.άσε που κοιτάω και τον καθρέφτη και σκέφτομαι ότι μπορεί να βγει και κανένας νάνος από κει μέσα χαχαχαχαχα…δεν υπάρχει ομορφότερο σχολείο από το εδώ.σε ευχαριστώ που μέσα από τα διδάγματα σου με έκανες δυνατότερη και σοφότερη. 

Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να περπατάω σε διαφορετικά νούμερα παπουτσιών και να βλέπω τον κόσμο να αντανακλά σε καθρέφτες.Δεν υπάρχει ωραιότερη γεύση από αυτή.. Όσο γράφω παρατηρώ χρωματισμούς, δεν έχει σημασία η σειρά τους Κόκκινο-Μαύρο-Κίτρινο-Γκρι να τρέχουν μανιωδώς,μα έχω να πω ότι αυτήν την φορά δεν επιτρέπω να με σβήσουν και ξαφνικά αντανακλά το λευκό χαμογελώ ξανά και ξανά.

Όσο συνεχίζω να γράφω ξανά με την ίδια σειρά ,μα πάντα στο τέλος το ΛΕΥΚΌ.. και η ομορφιά του απλώνεται παντού…..οι κραδασμοί μου όπως έλεγε και η προγιαγιά μου η Μαρία θα ηχήσουν σε κάθε κλωστή του σύμπαντος από άκρη σε άκρη. Αυτή την φορά έχω ξυπνήσει,αυτή την φορά η μεγάλη αλλαγή είναι εδώ και υλοποιείται λεπτό το λεπτό ώρα με την ώρα μέρα με την μέρα χρόνο με το χρόνο το γνωρίζει η ψυχή μου, γιαυτό είναι τόσο σίγουρη για το αποτέλεσμα που μου ψιθυρίζει μην φοβηθείς πότε μην φοβηθείς.

Δεν είναι δικό μας δημιούργημα αυτό άλλα του εδώ,να είσαι σίγουρη για της δυνατότητες σου, να είσαι σίγουρη για την καθοδήγηση που σου δίνει η ψυχή σου η καρδιά σου είναι ο μόνος δάσκαλος που θα σε φέρει εις πέρας μέσα στο ταξίδι της ζωής. Πορευσου μαζί της περπάτα δίπλα της και όλα θα κυλήσουν σαν το νερό. Βλέπεις τα κύματα,πότε δεν πάνε χωριστά συναντιούνται και βαδίζουν όλα μαζί μέσα σε ένα. Εκεί θα βρεις την ολοκλήρωση της ψυχής, εκεί είναι η ενθύμηση.

Μα είναι όλα τόσο πολύτιμα ,άπλα εμείς δεν τα βλέπουμε διότι μας μάθαμε να τα κοιτάμε γραμμικά. είναι όλα τόσο άπλα αρκεί να τα αφήσουμε να μπουν μέσα μας ,να περπατήσουν στην πραγματικοτητα μας …αυτός ο κόσμος είναι πανέμορφος, κουβάλα τόση αγάπη ,τόση ομορφιά που σε μαγεύει,μια αγκαλιά με τον αέρα θα σε πείσει.. πόσο ποιο ευγνώμων να είμαι για όλα αυτά τα βιώματα, πόσο ευγνώμων για αυτό το θείο δώρο να βρίσκομαι ξανά στο εδώ στο τώρα με καθαρότερη ματιά με καθαρότερη κατανόηση με τους ίδιους συνοδοιπορους που σου προσφέρουν απλόχερα συμπαντική διδασκαλία για να φτάσεις στον προορισμό σου όσο ποιο όμορφα μπορείς .

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου.  Αυτή την φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει το γνωρίζουν, γιαυτό φοβούνται … ΟΙ ΆΓΓΕΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ! Βαδίζουν και αποζητούν μονάχα δυσκολίες να τους συντροφεύουν στο λουλουδένιο μονοπάτι της ανθρωπότητας για να μπορέσουν να πετάξουν ξανά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου