Breaking

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Έπεσε βόμβα!!! Ο Γιώργος Κύρτσος μηνύει τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Παναγιώτη Κοντολέων, τη Βασιλική Βλάχου και την αξιωματικό της ΕΛΑΣ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!!!

Share

Ποινική διερεύνηση της τέλεσης σειράς εγκλημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό της εγκληματικής οργάνωσης ζητεί με τη Μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος και στρέφεται κατά του τέως Διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, της Εισαγγελέως Εφετών αποσπασμένης στην ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, της Αξιωματικού της ΕΛΑΣ Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου που κατείχε θέση ευθύνης στην Υπηρεσία καθώς και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του εγκλήματος της εγκληματικής οργάνωσης, στη Μήνυση του κ. Κύρτσου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «είναι πρόδηλον ότι η παράνομη παρακολούθηση των τηλεφωνικών επικοινωνιών μου έγινε από επιχειρησιακώς δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση οργάνωση τουλάχιστον τριών προσώπων, που επιδιώκει την τέλεση των ως άνω και ενδεχομένως και άλλων κακουργημάτων».

Εξερχόμενος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ο κύριος Κύρτσος δήλωσε:

“Κατέθεσα μήνυση εναντίον αυτών που έστησαν τους κοριούς σε βάρος μου. Αντιδρώ ως Έλληνας Πολίτης, γιατί θεωρώ ότι καταπατώνται τα συνταγματικά και δημοκρατικά μου δικαιώματα. Φυσικά αντιδρώ και ως Ευρωβουλευτής γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να συμμετέχω στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να θεωρούμαι ύποπτος, επικίνδυνος μάλλον για την εθνική ασφάλεια στην πατρίδα μου. Ελπίζω η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Θα δώσω ευρωπαϊκή συνέχεια στην υπόθεση“.

Σε δήλωσή του μετά την κατάθεση της μήνυσης ο Γιάννης Μαντζουράνης, δικηγόρος του Γιώργου Κύρτσου και επικεφαλής του Τμήματος Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ανέφερε:

«Με τη σημερινή Μήνυση ο κ. Κύρτσος ζητεί από τους αρμόδιους εισαγγελείς να πράξουν το καθήκον τους χωρίς αδικαιολόγητες ή προσχηματικές βραδυπορίες και να κλείσουν τα αυτιά τους σε εντολές και υποδείξεις και να αντισταθούν σε πιέσεις απ’ όπου και αν προέρχονται. Με την ελπίδα να μην λειτουργήσουν ως νομικοί σύμβουλοι της ΕΥΠ και της COSMOTE».συνομιλία.

* Μετά τον τερματισμό μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξής μου, ο προηγούμενος συνομιλητής μου μπορεί να ακούει την αμέσως επόμενη τηλεφωνική συνδιάλεξή μου με έτερο συνομιλητή.

* Η συχνή υπερθέρμανση της συσκευής κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιώ» επισημαίνεται.

Στην κατατεθείσα μήνυσή του, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής καταλήγει:

«ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και με ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου

ΜΗΝΥΩ τον Παναγιώτη Κοντολέοντα, πρώην Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), την Βασιλική Βλάχου, Εισαγγελέα Εφετών, την Ευαγγελία Γεωργακοπούλου και κάθε άλλο υπαίτιο πρόσωπο.

ΑΙΤΟΥΜΑΙ την ποινική διερεύνηση της τέλεσης των εγκλημάτων:

κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, που νομοτυποποιείται στις διατάξεις του άρθρου 292 Α Π.Κ,

της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, που νομοτυποποιείται στις διατάξεις του άρθρου 370 Α Π.Κ,

iii. της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών και των όρων και της διαδικασίας άρσης αυτού, που νομοτυποποιείται στις διατάξεις της §1 του άρθρου 10 του Ν.3115/2003,

της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συνδρομητών ή χρηστών ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, που νομοτυποποιείται στις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν. 3471/2006,

της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε βαθμό κακουργήματος, που νομοτυποποιείται στις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν.4624/2019,

της εγκληματικής οργάνωσης, που νομοτυποποιείται στις διατάξεις του άρθρου 187 Π.Κ,

ΔΗΛΩΝΩ κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις 63 επ. του ΚΠΔ ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας, ως δικαιούμενος κατά τον Αστικό Κώδικα χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστην, από τις προπεριγραφείσες αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου».

Σύμφωνα με την Μήνυση Κύρτσου, έχουν διαπραχθεί έξι εγκλήματα και συγκεκριμένα:

i. κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος.
ii. της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.
iii. της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών και των όρων και της διαδικασίας άρσης αυτού.
iv. της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συνδρομητών ή χρηστών ηλεκτρονικών επικοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος.
v. της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε βαθμό κακουργήματος.
vi. της εγκληματικής οργάνωσης.

karditsastakra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου