Breaking

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ντόλι Πάρτον: «Ο Σατανάς είναι πραγματικός και προσπαθεί να καταστρέψει τον κόσμο μας»

Share

Η σούπερ σταρ της κάντρι Ντόλι Πάρτον εξέδωσε μια παθιασμένη επίπληξη του Σατανά κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής την Πέμπτη, δηλώνοντας ότι «ο Σατανάς είναι πραγματικός» και προσπαθεί να καταστρέψει τον όμορφο κόσμο μας.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι της επιτυχίας «Go to Hell» κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης ειδικής στο NBC το βράδυ της Πέμπτης.

«Πάρτε τους πολέμους και την πολιτική σας, τη λαγνεία σας και την απληστία σας και πηγαίνετε στην κόλαση με ένα καλάθι χειρός, γιατί ο παράδεισος με περιμένει», τραγούδησε η Ντόλι. «Είσαι απατεώνας, είσαι ψεύτης, είσαι απατεώνας και κλέφτης.

Το Faithwire.com αναφέρει: Η Πάρτον χόρευε και τραγούδησε μαζί με μια χορωδία καθώς ένας άντρας που υποδύονταν τον Σατανά την ακολουθούσε στη σκηνή. Κάποια στιγμή, ο Πάρτον σταματά για να παραδώσει την κορύφωση της παράστασης: ένα μίνι κήρυγμα που απευθύνεται στον διάβολο.

«Τα αδέρφια μου και οι αδερφές μου: Είμαι εδώ για να σας πω ότι ο Σατανάς είναι αληθινός. Είναι αληθινός και τριγυρνά ανάμεσά μας, προσπαθώντας να καταστρέψει ό,τι είναι καλό και όμορφο», είπε. «Θέλει να ραγίσει την καρδιά και το μυαλό μας, να καταστρέψει τα όνειρα και τα σχέδιά μας. Θέλει να μας σκίσει σε μικρά κομμάτια, να μας διαλύσει και να μας στείλει κατευθείαν στην κόλαση».

Και η Πάρτον δεν τελείωσε εκεί. Είπε ότι ο Θεός της «μπορεί να κάνει τα πάντα», συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας των αρρώστων, της αποκατάστασης καρδιών και της μεταφοράς ψυχών στον ουρανό.

Η Parton έχει μιλήσει ανοιχτά για την πίστη της στον Θεό και την πίστη της και έχει συνεργαστεί με χριστιανούς καλλιτέχνες της μουσικής τα τελευταία χρόνια.

Κέρδισε ένα Grammy το 2021 μαζί με τον χριστιανό τραγουδιστή Zach Williams για την Καλύτερη Σύγχρονη Χριστιανική Μουσική Παράσταση/Τραγούδι για τη ντουέτο εκδοχή του τραγουδιού του Williams, «There Was Jesus».

Κέρδισε επίσης ένα Grammy το 2020 μαζί με το χριστιανικό συγκρότημα For KING & COUNTRY για τη διασκευή ντουέτο του σινγκλ τους, “God Only Knows”.

newspunch.com

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου