Breaking

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ουκρανοί στρατιώτες στο Σολεντάρ προειδοποιούν τον Β.Ζελένσκι: «Να εύχεσαι να σε βρουν πρώτα οι Ρώσοι γιατί θα σε κρεμάσουμε»

 

Σε άθλια κατάσταση οι ουκρανικές δυνάμεις στο μέτωπο του Μπάκχμουτ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών στο ελεγχόμενο από αυτούς τμήμα του Σολεντάρ είδε το φως της δημοσιότητας και σε αυτό Ουκρανοί στρατιώτες προειδοποιούν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι θα επιβιώσουν, όχι για τη νίκη της Ουκρανίας αλλά για να έρθουν και να κρεμάσουν αυτόν και το επιτελείο του!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Πού είναι οι ενισχύσεις; Μόνο εμείς βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολη κατάσταση και λέτε πως οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν χρειάζονται τίποτε; Να θυμάστε αυτό. Θα επιβιώσουμε αλλά όχι για την ουκρανική νίκη αλλά για να σας κρεμάσουμε @δ@ρφ@ς, στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο.

Να προσεύχεστε να σας βρουν πρώτοι οι Ρώσοι γιατί μπορεί τότε να μείνετε ζωντανοί σε κάποια φυλακή»!

Οι Ουκρανοί φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένοι, κρυώνουν και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν στην σύγκρουση με τους Ρώσους που έχουν πάρει το πάνω χέρι τον τελευταίο μήνα.

Σε ότι αφορά το Σολεντάρ θεωρείται από όλους ζήτημα ακόμα και ωρών να καταληφθεί από τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει δεσπόζουσες θέσεις βόρεια της πόλης και το ρωσικό Πυροβολικό εκμηδενίζει όλες τις ουκρανικές επιθέσεις και τις όποιες ενισχύσεις όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου