Breaking

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Αορατος εχθρος …αυτην την φορα αληθινος!

Share

Για να δουμε αν το εχω ακομα το χαρισμα , με λιγα λογια να ειναι πιο πιασαρικο …βαριεμαι και λιγο μιας και εχω κατανοησει οτι τιποτα δεν εχει πια σημασια ..αλλα για το κεφι το τσακιρικο!

Θα ειναι οντως αορατος αλλα ταυτοχρονα δεν θα “βλεπει” και καλα στο σκοταδι !

Το νερο τον δυναμωνει ..ΙΔΙΩΣ αν του επιτεθεις !

Η καλυτερη αμυνα ειναι να μην μπορει να σε “δει” και αν σε δει να “ΜΗΝ” επιτεθεις , θα πρεπει να τα χεις καλα με το νερο …ισως χρειαστει στην δυσκολη στιγμη να πρεπει να απεχεις απο την επαφη του …αν συνεργαζεται με τον αορατο σιγουρα δεν πρεπει να το ταραξεις !

Θα μπορουσα να κλεισω με το τι ειναι; Σαν τους κλασικους γριφους … ψηλος ψηλος καλογερος και κοκαλα δεν εχει !

Αλλα αυτο που μολις σου εγραψα ειναι μια ακομα χρονογραμμη στο μελλον σου και η προσπαθεια μου για αλλη μια φορα ειναι συντονιζοντας εσενα να το κανω να σταθει !

Βεβαια μετα απο συντονισμους ενα σωρο το μονο που στην ουσια καταφερα ειναι να με κοιταει το θηριο στα ματια ..αντε να σωσαμε και καμια δεκαρια χιλιαδες , λιγοι , πολυ λιγοι για να αλλαξουν την υπνωση και να κοιμισουν τον νανο που φυλαει την πυλη ..!

Συντομα στους κινηματογραφoυς της συνειδησης σου , οταν το δεις τι; Νομιζεις θα καταλαβεις ;..Θα κανεις μετα της σωστες ερωτησεις ; Μπαααααα εδειξε το πραγμα με τον Ελληνικο λαο ..τωρα μονο οτι προλαβαινουμε …μια ψυχη εδω μια ψυχη εκει ..!

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου