Breaking

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Αφέθηκε ελεύθερος ο Μπόρις Μπέκερ – Θα απελαθεί από τη Βρετανία

becker

Ο Γερμανός πρώην τενίστας Μπόρις Μπέκερ αφέθηκε ελεύθερος από βρετανική φυλακή στην οποία κρατείτο και θα απελαθεί από τη χώρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο PA.

Το βρετανικό υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε την είδηση, ωστόσο δεν προέβη σε κανένα περαιτέρω σχόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο ο Μπέκερ, κάτοχος έξι Grand Slam τίτλων στο τένις, είχε καταδικαστεί σε 2,5 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή.

Ο Γερμανός θρύλος του τένις, ο οποίος ήταν προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, καταδικάστηκε για την απόκρυψη διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, μεταξύ των οποίων σχεδόν 700.000 λίρες Αγγλίας, 75.000 μετοχές σε μια εταιρεία τεχνολογίας και μερικούς από τους πιο πολύτιμους τίτλους του στο τένις -συμπεριλαμβανομένων δύο τροπαίων του Wimbledon.

Ο Μπέκερ ήταν νομικά υποχρεωμένος να δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία αφού κήρυξε πτώχευση πριν από πέντε χρόνια.

Ο Μπόρις Μπέκερ απέκρυψε την κυριότητα σπιτιού αξίας 1,3 εκατ. λιρών

Μετά την πτώχευση του 2017, ο έξι φορές νικητής Grand Slam τίτλων παρέδωσε τη βέρα του, αλλά απέκρυψε την κυριότητα ενός σπιτιού 1,3 εκατομμυρίων λιρών στη γενέτειρά του, τη Γερμανία, ένα δάνειο 692.000 λιρών που έλαβε από τράπεζα του Λιχτενστάιν, καθώς και τις μετοχές του σε μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης

Ο Becker έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για φοροδιαφυγή και απόπειρα φοροαποφυγής στη Γερμανία το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου