Breaking

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Κριάρι τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα στον Πύργο

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα που πήγε να μαζέψει πορτοκάλια από το κτήμα που διατηρεί η οικογένεια στον Πύργο, όταν δέχθηκε επίθεση από ένα κριάρι το οποίο όρμησε ξαφνικά κατά πάνω της από πίσω και την χτύπησε με δύναμη στην σπονδυλική στήλη.

Όπως ανέφερε στο ilialive.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, πήγε στο κτήμα που διατηρεί η οικογένεια για να μαζέψει πορτοκάλια. Στο κτήμα υπάρχουν πρόβατα και ανάμεσά τους και ένα κριάρι.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, όμως ευτυχώς το κριάρι δεν της επιτέθηκε ξανά, πράγμα που ίσως να κόστιζε ακόμη και τη ζωή της καθώς αδυνατούσε να αμυνθεί. Η τραυματισμένη γυναίκα κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια και συγγενικά της πρόσωπα την απομάκρυναν με πολλή προσοχή από τον χώρο όπου βρισκόταν ακόμη το κριάρι.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στην Ορθοπεδική κλινική. Το σοβαρό τραύμα που είχε υποστεί στην σπονδυλική της στήλη αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου