Breaking

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Οι χλιδάτες διακοπές της Εύας Καϊλή στο ιδιωτικό νησί του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική

 

Τι αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ: Ο Ιταλός σύντροφος και η γρήγορη άνοδος στην πολιτική

Η βρετανική Daily Mail κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, η οποία είναι υπό κράτηση από το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς εκκρεμούν εις βάρος της καταγγελίες για διαφθορά.

Σε αυτό η βρετανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει  τις διακοπές της Ε.Καϊλή στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική.

Ήταν το «glamour girl» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έκανε αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σε ηλικία, μόλις, 44 ετών, είναι οι δυο πρώτες γραμμές που διαβάζεις.

«Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, ένα πολυτελές lifestyle και μια κόρη 18 μηνών. 


Έκανε παρέα με άτομα, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Η Daily Mail τονίζει πως μετά την σύλληψή της για εμπλοκή στο Qatar Gate η Καϊλή ενδέχεται να χάσει τα πάντα, αφού στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες εντοπίστηκαν τσάντες με χαρτονομίσματα ενώ το σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην βελγική πρωτεύουσα.

Η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail τονίζει τις σχέσεις της Εύας Καϊλή με τους δισεκατομμυριούχους του διεθνούς τζετ σετ, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον με τον οποίο η τέως, πλέον, αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είχε φωτογραφηθεί στο πολυτελές ιδιωτικό νησί ιδιοκτησίας του στην Καραϊβική.

Η Καϊλή επισκέφθηκε το νησί Νέκερ του Βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον το 2017 και οι δυό τους εικονίζονται με παρέα άλλων ατόμων να απολαμβάνουν το ποτό τους σε μπαρ του νησιού.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ένα σύντομο βιογραφικό της Καϊλή, το οποίο γράφει πως η 44χρονη ευρωβουλευτής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από την ηλικία των 14 ετών άρχισε να συμμετέχει στην πολιτική όταν γράφτηκε στη νεολαία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ).

Η Καϊλή σπούδασε αρχιτεκτονική και έκανε μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις ενώ σε ηλικία μόλις 23 ετών, το 2002, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Δύο χρόνια αργότερα έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής αλλά δεν εξελέγη.

Από το 2004 μέχρι το 2007 εργάστηκε ως παρουσιάστρια ειδήσεων στο Mega. To 2007 «κέρδισε» μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο και εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό.

Από το 2007 μέχρι το 2012 η Καϊλή ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και το 2014 μετακόμισε στις Βρυξέλλες αφού εξελέγη ευρωβουλευτής. Το ίδιο δημοσίευμα δεν παραλείπει να τονίσει πως η ξανθιά ευρωβουλευτής είχε έρθει σε ρήξη με τον τότε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γεώργιο Παπανδρέου όταν -ούσα βουλευτής του κόμματος και εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το 2011- είχε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας στην οποία έλεγε πως η ίδια δεν μπορούσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζητώντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Επίσης, η Daily Mail επικαλούμενη δημοσίευμα του Politico γράφει πως η Καϊλή είχε δηλώσει ψευδώς σε συνέντευξή της στα ελληνικά μέσα πως οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον παππού της… «Αυτό αποδείχθηκε αργότερα πως ήταν ψέμα. Εκείνη ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε της ζητήθηκαν ευθύνες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης», γράφει το Politico.

Η αγάπη της Καϊλή για τα ταξίδια και η χλιδάτη ζωή του συντρόφου της

Στις Βρυξέλλες η Καϊλή είχε στενή συνεργασία με την αδελφή της, Μανταλένα, η οποία είναι επικεφαλής think tank που ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο εντός της ΕΕ.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της Εύας Καϊλή στο Instagram η ευρωβουλευτής αγαπά τα ταξίδια και ταξιδεύει, κυρίως, σε Ελλάδα, Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον.

Έτσι και το καλοκαίρι του 2017 η αγάπη της για τα ταξίδια την οδήγησε στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ενώ την ίδια περίοδο απόλαυσε τις διακοπές της σε Κροατία και Ιταλία. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει για την συνάντησή της με τον Μπράνσον: «Όταν συναντάς μύθους».

Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιδρυτής της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος του οποίου απολάμβανε την παρέα η ευρωβουλευτής. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Καϊλή έβγαινε συχνά με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και διασκέδαζε σε κλαμπ της Αθήνας, όταν επισκεπτόταν την Ελλάδα.

Το 2020 η Εύα Καϊλή γνώρισε τον 35χρονο σήμερα Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής στην Ευρωβουλή. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, έχει όμως αποκτήσει μία κόρη 18 μηνών, την Αριάδνη.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την Καϊλή και ο σύντροφός της φαίνεται πως διάγει πολυτελή βίο αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις του στα social media.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει ο Τζόρτζι τον δείχνουν να κάνει ιστιοπλοΐα στη Μεσόγειο, σκι στις γαλλικές Άλπεις, να οδηγεί ένα Range Rover, να συναντά τον Δαλάι Λάμα και τον Κινέζο ακτιβιστή και καλλιτέχνη Άι Γουέι Γουέι.


Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο η Εύα Καϊλή εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέση από την οποία καθαιρέθηκε όταν έγινε γνωστή η εμπλοκή της στο Qatar Gate.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου