Breaking

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Πάτρα: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για το χαμό της δασκάλας Δήμητρας Νιώτη

Share

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας αναφέρει:

Μας είναι αφάνταστα δύσκολο και συνάμα συνταρακτικά απίστευτο να αποχαιρετούμε την δασκάλα Δήμητρα Νιώτη. Την κυρία Δήμητρα. Τη Δημητρούλα μας. Τη συναδέλφισσα. Τη φίλη. Τη ΔΑΣΚΑΛΑ. Την κυρία Δήμητρα που την αγάπησαν όλοι οι μαθητές της. Σε όλα τα σχολεία που υπηρέτησε. Που αγκάλιασε όλα τα παιδιά. Σε όλα τα σχολεία. Στα μικρά και στα μεγάλα. Στα «εύκολα» και στα «δύσκολα» Που είχε μόνο καλό λόγο για όλους και για όλα. Που είχε θετική διάθεση, ζωντάνια, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Αυτή ήταν η Δημητρούλα. Αγάπη. Μόνο ΑΓΑΠΗ. Θα σε θυμόμαστε, Δήμητρα Νιώτη. Σε ευχαριστούμε για όλα. Καλό ταξίδι.

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια του συναδέλφου Μανώλη Πομώνη , φίλου και δασκάλου(όπως τον αποκαλούσε) της Δήμητρας, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας αποχαιρετά τη συναδέλφισσα Δήμητρα Νιώτη που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 39 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε. Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στον Σύλλογο Διδασκόντων του 54ου ΔΣ Πατρών που υπηρετούσε στο τέλος.

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στα Ζαρουχλέικα στις 11:00. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών.

tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου