Breaking

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Έρχεται Ψηφιακό Κοσκινισμα

Share
Επαναλαμβανουμε ότι είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα μυνηματα μας:Μετα το Γενετικό, έρχεται Ψηφιακό Κοσκινισμα.
Αρκετοί δεν δεχτηκαν τη Γενετική Παρέμβαση επειδή ήταν απλα λογικοί να καταλάβουν την πραγματικα Άθλια Προπαγάνδα (οφείλουμε να το ομολογήσουμε ότι το θέατρο που έπαιξαν οι Δολοφόνοι /Εντολοδοχοι των Ψευδοεπιστημονικων επιτροπών, των Κοινοβουλιων και των ΜΜΕ ήταν άθλιο). Και μόνο κάποιος ο οποίος ΘΈΛΕΙ να ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ τσίμπησε.
Αυτά για το Γενετικό Κοσκινισμα,το οποίο όπως καταλάβατε θα φέρνουν ενίοτε στο προσκήνιο…. Απο τη στιγμή που προσπάθησαν επανηλειμενα να σας δολοφονησουν και ακόμη προσπαθούν Ποιος Λογικός Άνθρωπος τους εμπιστευεται πλέον; Για ότι και να παρουσιασουν.
Εκτός και εάν η λογική σου λέει ότι αυτός που προσπαθεί απεγνωσμενα να σε υποδουλωσει, να σε σακατευσει και να σε δολοφονήσει ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ σου θα απλώσει ταυτόχρονα χέρι να σε βοηθήσει… Ήδη ο Suchar Bagdhi προειδοποιεί να μείνετε μακριά από τα νέα φάρμακα που δημιουργούν. Συμβουλή μας… Βρείτε και εξασφαλίστε συσκευασίες αντιβιωσεων που ήδη κυκλοφορουν…. Θέλουν με εντολές της ΕΕ και του ΠΟΥ να περιορίσουν τη χρήση τους (έχουν σαν πρόσχημα την ανθεκτικτοτητα από την αλόγιστη χρήση τους). Πάλι έχουμε κι εδώ τη στρατηγική της μισής αλήθειας για να καλύπτουν τη δόλια δραση τους.
Λοιπόν περνάμε σε αυτό που είχαμε πρώτο αναφέρει στο μυνημα μας το οποίο είναι και ο λόγος που σας γράφουμε:Μετά το γενετικό ήρθε ήδη το ψηφιακό κοσκινισμα. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΈΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΆ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΓΙΑΤΊ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΚΟΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΌ ΣΤΡΑΠΆΤΣΟ.
Αυτό θα συμβεί απλά γιατί δεν είναι έτοιμοι να αποχωριστουν το σύγχρονο τρόπο ζωής,να κάνουν θυσίες, να ρισκάρουν και να ξεβολευτουν.  ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ….. Πού δεν Πιστεύουν;;; Στη Ψυχή του Ανθρώπου που πηγάζει κατευθείαν από το Πατέρα… Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους θυμάστε τι είχαμε αναφέρει παλαιοτερα. Θα δούμε πολλούς συντακτες με αρχαιοελληνικες περικεφαλαιες και μηδενική ΠΊΣΤΗ να λένε ότι όλα αυτά είναι βλακειες και να δέχονται το ΨΗΦΙΑΚΌ Πορτφολιο, τους έξυπνους μετρητές, να υπογράφουν για Ψηφιοποίηση όλων των λογαριασμών τους (ρεύματος /νερού κ. ο. κ) γιατί η κατανάλωση χαρτιού από το ταχυδρομείο καταστρέφει τα… δάση….
Αυτά τα σύντομα γιατί διαπιστώνουμε (ΌΧΙ ΜΕΤ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ) ότι ΗΘΕΛΗΜΈΝΑ τσιμπήσαν κάποιοι το τυράκι και αναμασουν τη καθεστωτικη προπαγανδα ρίχνοντας το θέμα αλλού… οι αρχαιοελληνικες περικεφαλαιες για μας δε λένε τίποτα…. εάν Ετοιμάζεσαι να Ψηφιοποιηθεις… εάν Μηδέν είναι οι αναφορές σου στη Ψηφιοποίηση… .. Και για άλλους μια αναφορά απλά για ξεκάρφωμα δεν βοηθά πλέον τον κόσμο….. Πολλοί αναγνώστες σας θα Ψηφιοποιηθουν… Όπως οι ίδιοι γράφετε….. “Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής” …..
Και αυτό δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία….. Πολλά λόγια μηδέν πράξεις….. Όλα θα τα περιλαβουμε σε ένα από τα τελευταία βίντεο μας…. Αυτό γιατί απλά όπως δε δεχτήκαμε και δεν υπακουσαμε ποτέ σε ΚΑΝΈΝΑ από τα προηγούμενα μέτρα τους έτσι και προσεχώς….. Οπότε μείνετε εσείς με τους Ψηφιακούς μετρητές, το Ρεύμα σας και τις βιομετρικες ταυτότητες σας να αναμασάτε για παπάδες και Κιβωτους, για Ουκρανίες, για Γεοκοντες και για Πνεύματα πρόθυμα και σάρκες ασθενείς….
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου