Breaking

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

«Τα εμβόλια ίσως ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ»! «Υπερβόμβα» από κορυφαία βιοχημικό

image-235

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέαση υπέρ ή κατά αυτών…
Σε μια πρόσφατη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον, η Dr. Janci Lindsay τόνισε για τα εμβόλια: «Δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά» ενώ έριξε και μια υπερβόμβα!!!

Η Dr. Janci Lindsay είναι εμπειρογνώμων τοξικολογίας με περισσότερα από 30 χρόνια επιστημονικής εμπειρίας. Ωστόσο, οι απόψεις της χαρακτηρίζονται αβάσιμες από τους ελεγκτές ειδήσεων και τα συστημικά ΜΜΕ. Eίναι Διευθύντρια Τοξικολογίας και Μοριακής Βιολογίας για Υπηρεσίες Υποστήριξης Τοξικολογίας, LLC. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) στηn Βιοχημεία και τηn Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας Graduate School of Biomedical Sciences, MD Anderson Cancer Center-Houston.
Εξέδωσε μια ισχυρή προειδοποίηση σχετικά με την πιθανή αναπαραγωγική βλάβη που ισχυρίζεται ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εμβόλια mRNA-COVID. Είπε ότι χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις των εμβολίων στην αναπαραγωγή.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 θα μπορούσαν «δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά» ή «να περάσουν στις επόμενες γενιές ως ακούσια μεταφορά γονιδίων».

Ως εκ τούτου, η Lindsay υποστήριξε ότι είναι «απολύτως ανεύθυνο να συνεχιστεί οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια» για παιδιά και άτομα σε αναπαραγωγική ηλικία «χωρίς να διερευνηθεί διεξοδικά», δηλώνοντας, «Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά».

Τελείωσε την σύντομη ομιλία της ζητώντας την διερεύνηση των πιθανών κινδύνων του εμβολιασμού για την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

Σημειώνεται πως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια είναι ασφαλή για τον ανθρώπινο οργανισμό και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου