Breaking

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Γιατρός ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον Ιάπωνα Υπ. Υγείας για τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των εμβολίων: “ΗΛ@ΘΙ@! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ”

Share

Γιατρός με “Γ” κεφαλαίο! Το EL.GR για πρώτη φορά πανελλήνια παραθέτει τι κατήγγειλε ο ίδιος on camera.

Ο Δρ. Masanori Fukushima, επίτιμος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Κιότο με 25ετή εμπειρία ως εμπειρογνώμονας μολυσματικών ασθενειών, προειδοποίησε το αρμόδιο Υπουργείο ότι η ιαπωνική κυβέρνηση πρέπει να διεξαγάγει μια «σωστή έρευνα» για τις επιβλαβείς παρενέργειες του εμβολίου για τον COVID.

«Έχει θεωρηθεί ότι έχει εκδηλωθεί εκτεταμένη βλάβη, η οποία ξεπερνά σε δισεκατομμύρια ζωές που μπορεί να κινδυνεύουν», είπε η Φουκουσίμα στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια συνεδρίου την περασμένη εβδομάδα.

Όταν ένας αξιωματούχος του υπουργείου προσπάθησε να πάρει τον λόγο, η Φουκουσίμα τον διέκοψε και τους κατηγόρησε ότι «προσπάθησαν να καταστρέψουν στοιχεία».

«Κάνε το σωστό, αλλιώς θα έχεις μια ποινική αγωγή. Φτάνει πια. Κανείς δεν θα πειστεί από τις μ@λ@κ@@ς τους! Δεν μπορείτε να έχετε κανέναν τρόπο να το αξιολογήσετε. Αυτό που χρειάζεστε, κλινικά μιλώντας, είναι να κοιτάξετε σωστά τα ιατρικά αρχεία, να εξετάσετε τα δεδομένα και να το κάνετε σωστά και προσεκτικά μια περίπτωση τη φορά».

Λέω ότι πρέπει να κοιτάξετε τα ιατρικά αρχεία και να κάνετε μια σωστή έρευνα. Δεν τίθεται θέμα. Σταματήστε την κακή επιστήμη και κάντε τη σωστή επιστήμη».

Ακολούθως, στρεφόμενος στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας δήλωσε:

«Ηλίθιε! Φτάνει πια. Έχετε τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ, αλλά δεν καταφέρνετε πουθενά. Οι νομοθέτες ήρθαν επίσης μέχρι εδώ. Δεν μπορείτε να επαναλάβετε κάτι τέτοιο.

Η συντριπτική πλειονότητα των υπουργών Υγείας δεν έχει κάνει καν το εμβόλιο για τον COVID

Οι άνθρωποι ήδη κάνουν έρευνα σε όλο τον κόσμο. Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Κι όμως, μόλις το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά στελέχη της εκστρατείας για τα εμβόλια, έχουν εμβολιαστεί. Είναι αυτό ένα γ@μ@μ@νο αστείο;».

Επικεντρώνοντας στη συνέχεια στις επιπτώσεις σε αρκετούς πολίτες αμέσως μετά τον εμβολιασμό σημείωσε:

«Κάτι άλλο, μετά τη λήψη του εμβολίου, οι μισοί θάνατοι ήταν από επιπτώσεις στα νεύρα και την καρδιά τους, μεταξύ των αιτιών θανάτου. Καταλαβαίνεις, σωστά; Άλφα, γάμμα, βήτα, και κάνοντας όλα αυτά τα χαζά πράγματα συγκεντρώνοντας ανίκανους μελετητές, αγνοώντας εντελώς την επιστήμη και την ιατρική.

Δεν έχουμε ιδέα για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες αυτού του εμβολίου. Τα νανοσωματίδια, που λαμβάνονται στο σώμα σε μεγάλη ποσότητα παράγουν ασταμάτητα πρωτεΐνες ακίδας. Οι άνθρωποι είναι ακόμα άρρωστοι, ακόμα σε κακή φυσική κατάσταση. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι αρρωσταίνουν ξαφνικά. Για κάποιο λόγο, ξαφνικά η αρτηριακή πίεση των ανθρώπων αυξάνεται. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι ξαφνικά εμφανίζουν έκζεμα. Όταν κάνουμε διάγνωση, βρίσκουμε πρωτεΐνη ακίδας.

Άμεση διάλυση της επιτροπής αξιολόγησης και διερεύνηση όλων των υποθέσεων. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Διερευνήστε όλες τις υποθέσεις! Όλοι όσοι έλαβαν το εμβόλιο ένιωσαν χειρότερα. όλοι ειδοποιούν τα ιατρικά ιδρύματα.

Καρδιαγγειακά νοσήματα, αυτοάνοσα νοσήματα, ευαισθησία σε λοιμώξεις, όλα θα πάνε στον εγκέφαλο. Τα νανοσωματίδια θα απορροφηθούν από τον εγκέφαλο.

Οι επιστήμονες που είναι χαζοί θα πουν, “(Τα νανοσωματίδια) Δεν μπορούν να περάσουν τον φραγμό του εγκεφάλου, οπότε είναι εντάξει.” Θέλω να πω, “Πρέπει να είσαι ανόητος.” Η φυσική ανοσία καταστέλλεται. Ο λόγος για τον οποίο δεν εξαπλώθηκε στην Ιαπωνία αρχικά ήταν επειδή έχουν IgA στο σάλιο τους και έχουν αυτή την αντίσταση στον κορωνοϊό.

Ωστόσο, λόγω του εμβολίου, η φυσική ανοσία έχει λήξει. Δεν θα υποχωρήσει καθόλου. Θα εξαπλώνεται όλο και περισσότερο».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου