Breaking

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Cocaine Bear: Το νέο θρίλερ για μια αληθινή ιστορία, με μία αρκούδα που πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Σχεδόν 40 χρόνια αφότου μια μαύρη αρκούδα βάρους 175 κιλών βρήκε και κατάπιε μεγάλη ποσότητα από κοκαΐνη σε ένα δάσος της Τζόρτζια των ΗΠΑ, η ιστορία της ενέπνευσε μια νέα κινηματογραφική ταινία.

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, όπου τον Σεπτέμβριο του 1985, ο καταδικασμένος για ναρκωτικά Andrew Thornton ξεφορτώθηκε μία σακούλα με κοκαίνη στη βόρεια Georgia.

Μία αρκούδα την εντόπισε, την εισέπνευσε, έπαθε overdose και τη βρήκαν νεκρή μετά από 3 μήνες, δίπλα σε 40 πλαστικά containers.

Σήμερα, βρίσκεται στη βιτρίνα του Kentucky Fun Mall. Δυστυχώς, πέθανε και ο Thornton, όταν προσπάθησε να δραπετεύσει από ένα αεροπλάνο.

Η ταινία είναι σε διανομή της Universal Pictures, σκηνοθεσία του Elizabeth Banks, και το θρίλερ βασίζεται στην ιστορία αλλά με συνέχεια. Σε αυτή την περίπτωση, η αρκούδα δεν πεθαίνει αλλά σκοτώνει με μανία όποιον βρει μπροστά της. Στο “Cocaine Bear” πρωταγωνιστούν οι Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Brooklynn Prince και Scott Seiss. Αυτός ήταν και από τους τελευταίους ρόλους του Liotta, που πέθανε τον Μάιο στα 67 του χρόνια.


Η ταινία ξεκίνησε γυρίσματα στην Ιρλανδία, στο τέλος του 2021 και το trailer είναι κάτι μεταξύ κωμωδίας και weird θρίλερ. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 24 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου