Breaking

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

H Ε.Ο.Ν. τιμά τους ενδόξους μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη» (φωτό)

 

«Με σεβασμό, δέος και συστολή αποτίουμε, όπως κάθε χρόνο, φόρο τιμής σ’ αυτούς που έγιναν θυσία»

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία βρέθηκε στο 78ο επετειακό μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων μαχητών του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη», τιμώντας τους Ήρωες του Έθνους που έπεσαν μαχόμενοι για την Ελευθερία της Πατρίδος.

Γυναίκες και άνδρες του Συλλόγου μας κατέθεσαν με εκπρόσωπό τους δάφνινο στεφάνι προς τα αξιόμαχα παλληκάρια της Βασιλικής Χωροφυλακής και της οργανώσεως «Χ» του Γεωργίου Γρίβα Διγενή, τα οποία στο πλαίσιο της μάχης των Αθηνών κατά τα Δεκεμβριανά με αυτοθυσία, πείσμα και Πίστη στον Τριαδικό Θεό υπερασπίστηκαν το τελευταίο προπύργιο της πρωτευούσης από τα στίφη των κομμουνιστών ανταρτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Οι συμμορίτες του ΚΚΕ, οι οποίοι ήραν προδοτικά όπλα κατά της ιδίας της Πατρίδος, αποβλέποντας στην κατάλυση του Βασιλείου της Ελλάδος και την επιβολή σταλινικού ολοκληρωτικού καθεστώτος συνήντησαν την θαρραλέα, άκαμπτη και υποδειγματική άμυνα των αξιωματικών, ενωμοταρχών και χωροφυλάκων υπό τη διεύθυνση του διοίκητού τους Συνταγματάρχου Γεωργίου Σαμουήλ, ο οποίος τούς διέταξε στεντορείως να πολεμήσουν άχρι τελευταίας ρανίδος υπέρ των βωμών και εστιών.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!» ανεφώνησε εν είδει εντολής. Και οι ορδές του Νίκου Ζαχαριάδη και των σταλινικών μειοδοτών δεν πέρασαν, η Ελλάς εσώθη και ένα Έπος αντιστάσεως εφάμιλλο μόνο του ισπανικού εθνικιστικού Αλκαζάρ εγράφη με χρυσά γράμματα στις αμερόληπτες σελίδες της νεωτέρας ελληνικής ιστοριογραφίας.

Η νίκη των υπερασπιστών του Συντάγματος «Μακρυγιάννη» απετέλεσε την ύψιστη νίκη της ιδίας της λαβωμένης Πατρίδος κατά του θηρίου του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

Η Νεολαία, σ’ αντίθεση με τα ευκαιριακά κόμματα τα αισχρώς καπηλευόμενα τις ιδέες του Πατριωτικού Χώρου, τα οποία εμφανίζονται σε παρόμοιες εκδήλωσεις μόνο λίγο πριν τις εκλογές προς εξόφθαλμη άγραν ψήφων, είναι πλήρως ανεξάρτητη, υπερηφάνως αδέσμευτη και αποκλειστικώς ακομμάτιστη. Με σεβασμό, δέος και συστολή αποτίουμε, όπως κάθε χρόνο, φόρο τιμής σ’ αυτούς που έγιναν θυσία, για να μην γίνει η Ελλάδα περιφερειακός δορυφόρος της Σοβιετικής Ενώσεως και οι πολίτες της σκλάβοι μιάς αιμοδιψούς νομενκλατούρας.


Η Ε.Ο.Ν. έχει αναλάβει από μόνη της την βαρειά ευθύνη εκεί όπου τα κόμματα, τυχοδιωκτικά όντα, αντιμετωπίζουν άπαντα τα Εθνικά μνημόσυνα ως ευκαιρίες προς ανίερη οικειοποίηση, να τα διασώσει, μεταλαμπαδεύοντας την παράδοση τους στις ακολουθούσες σειρές νέων Ελληνόπουλων, τα οποία πρέπει να διδάσκονται ενιαυσίως σε ποιούς οφείλουμε την διαφύλαξη της χώρας μας από την απειλή του μπολσεβικισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου