Breaking

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Tραγωδία στον Πύργο: Πήγε να κάνει προσπέραση και συγκρούστηκε με νταλίκα – Πατέρας ενός βρέφους ο νεκρός

metopiki

Μια τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/12) στην ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας, με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Τα δύο επιβατηγά οχήματα είχαν την ίδια πορεία προς Πύργο, όταν το δεύτερο που οδηγούσε ο άτυχος 37χρονος επιχείρησε προσπεράσει και συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενη νταλίκα, η οποία παρέσυρε και το πρώτο επιβατηγό που οδηγούσε ένας 48χρονος σύμφωνα με το ilialive

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 37χρονος, ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 48χρονος. Το αυτοκίνητο του 37χρονου, που μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, και η νταλίκα κατέληξαν σε παρακείμενο χωράφι, ενώ το αυτοκίνητο του 48χρονου ακινητοποιήθηκε επί της εθνικής οδού.

Στο σημείο επενέβη δύναμη της Π.Υ Πύργου και προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. ενώ με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν νεκρός και τραυματίας στο νοσοκομείο.

Το Τμήμα Τροχαίας Πύργου διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος

Πατέρας ενός παιδιού 10 μηνών ο 37χρονος
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 37χρονος, ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, καθώς διατηρούσε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια, ενώ ήταν γνωστός και από την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Το τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι ο 37χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 10 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου