Breaking

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

(Ν2) Αν ήταν “πρεζόνι της ομόνοιας” θα ξέραμε όλοι το όνομα του!

Share

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη και ο “ανώνυμος γαλάζιος” μπον-βιβέρ εφοπλιστής με τους 4,5 τόνους κόκας! Η απέραντη ένοχη σιωπή που εκθέτει την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.

Του Άρη Σπίνου

Τι του έλαχε του φουκαρά του Μητσοτάκη προεκλογική περίοδο! Ένας “καταγαλάζιος” εφοπλιστής ολιγάρχης να κρύβεται πίσω από την κόκα. Έτσι και σκάσει το όνομα (θέμα ωρών είναι) θα τρέχουν στο Μαξίμου να κρυφτούν στις σπηλιές της Ανατολικής Αττικής. Γίνεται ένα πλοίο να εντοπίζεται ότι μεταφέρει 4,5 τόνους κοκαΐνη, να δημοσιοποιείται ότι η διαχειρίστρια εταιρεία του είναι ελληνική και παρόλα αυτά οι ελληνικές αρχές να μην δημοσιοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του πλοίου;

Δυστυχώς, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη γίνεται. Φυσικά, οι ελληνικές αρχές έχουν αποδείξει σε πλείστες περιπτώσεις, ότι δεν δρουν με τα ίδια μηδενικά αντανακλαστικά, όταν συλλάβουν κάποιον μικροέμπορο ναρκωτικών ουσιών.

Τότε, τα στοιχεία και το πρόσωπο του δράστη γίνονται γνωστά στο πανελλήνιο.

Αντίστοιχα, οι διαρροές σε θέματα υποδεέστερου ενδιαφέροντος από το επίμαχο, δεν έχουν τέλος από τις ελληνικές αρχές.

Όχι όμως σε αυτή την περίπτωση. Ακόμη και σε παλαιότερη περίπτωση όπου έχει εντοπιστεί σε ξένη χώρα πλοίο ελληνικών συμφερόντων, εντός του οποίου είχε κρυφτεί ποσότητα κοκαΐνης –πολύ μικρότερη σε σχέση με την τωρινή υπόθεση-, το όνομα του έλληνα εφοπλιστή έγινε αμέσως γνωστό.

Όχι όμως αυτή τη φορά.

Δημιουργούνται επομένως εύλογα ερωτήματα, που χρήζουν άμεσης απάντησης. Ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του φορτηγού πλοίου «Blume» το οποίο μετέφερε 4.5 τόνους κοκαΐνη; Γιατί οι ελληνικές αρχές, τέσσερα εικοσιτετράωρα αφότου το πλοίο εντοπίστηκε από τις ισπανικές αρχές και ανευρέθηκε η τεράστια αυτή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση αναφορικά με την ιδιοκτησία του;

Μήπως έχει φτάσει να θεωρείτε ήσσονος σημασίας το γεγονός ότι μια ελληνική εταιρεία φαίνεται να είναι η διαχειρίστρια του «Blume», το οποίο παραλίγο να «γεμίσει» με κοκαΐνη ολόκληρη την Ευρώπη;
Γιατί οι ελληνικές αρχές επέλεξαν να «στεγανοποιήσουν» σε τόσο μεγάλο βαθμό τις πληροφορίες σε αυτή την υπόθεση; Μήπως κρύβεται κάτι, ακόμη μεγαλύτερο στη συγκεκριμένη υπόθεση; Το όνομα του πραγματικού ιδιοκτήτη έχει ήδη κυκλοφορήσει και όλοι η πιάτσα του Πειραιά ποιος είναι!

Ο ίδιος δεν είναι κορυφαίος εφοπλιστής αλλά ένα “παραπαίδι” πασίγνωστου ολιγάρχη – πλοιοκτήτη με ισχυρές προσβάσεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου