Breaking

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Χορός δις! Οι ελλείψεις φαρμάκων και οι 3 φαρμακαποθήκες – πελάτες του Predator.

Share

Οι 2 “πιασμένοι” υπουργοί, τα 3 στελέχη του Μαξίμου και τα 170.000.000 ευρώ που πληρώθηκαν στην εγκληματική οργάνωση των ωτακουστών που συντόνιζε την εξαφάνιση των σκευασμάτων από τα ράφια των φαρμακείων και τα έστελνε στο εξωτερικό.

Του Άρη Σπίνου

Σας έχουμε πει με τον πλέον αναλυτικό τρόπο ότι το παρακράτος που σε μια πτυχή του αγγίζει και την ΕΥΠ και μαζί συντόνιζαν, την λειτουργία του Predator.

Ένας μηχανισμός παρακολούθησης εκτός των Εθνικών αποστολών που είχε ο κύριος λόγος ύπαρξης του ήταν για ιδίαν βούληση. “Τεράστια μεροκάματα” που πληρωνόντουσαν στον βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που άρχισαν οι διαρροές από τους ίδιους τους ωτακουστές αφού έβλεπαν τον χορό τον εκατομμυρίων που έπαιρναν οι εγκέφαλοι γύρω τους και σε αυτούς πέταγαν κόκκαλα που ήδη τα είχαν γλύψει.

Όπως μαθαίνουμε 3 φαρμακαποθήκες που τα τελευταία 4 χρόνια σε συνεργασία με 2 φαρμακοβιομηχανίες αποτελούσαν καλούς “πελάτες” του Predator. Οι φαρμακαποθήκες αυτές αύξησαν τον τζίρο τους κατά 5.500.000.000 (!) από τις εξαγωγές που έκαναν.

Ως πελάτες του Predator μαθαίνουμε ότι πλήρωσαν περίπου 170.000.000 ευρώ για να έχουν “πιασμένους” 2 υπουργούς και 3 στελέχη του Μαξίμου που ασχολιόντουσαν με το θέμα αυτό. Όλα τα ονόματα είναι στην διάθεση του edolio5. Μιλάμε για πολλά λεφτά που έχουν τσουβαλιαστεί στις τσέπες 10 ανθρώπων! Τώρα όμως που αρχίζουν και μιλάνε αυτοί που αδικήθηκαν και κινδυνεύουν να πάνε φυλακή να δω τι θα γίνει.

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου