Breaking

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ερωτήματα για την “αυτοκτονία” του 50χρονου από το Μοσχάτο

Share

Ερωτήματα εγείρει η ιατροδικαστική εξέταση της σωρού του 50χρονου από το Μοσχάτο, σχετικά με το θάνατό του. Αρχικά, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, καθώς εντοπίστηκαν βαριά τραύματα στη σωρό του άτυχου άνδρα, οι οποίες χρονολογούνται λίγες μόλις ημέρες πριν το θάνατό του.

Ποιος ή ποιοι, λοιπόν, βασάνιζαν τον 50χρονο λογιστή πριν έρθει το τέλος του; Ήταν άτομα που είχε βάλει η 47χρονη, στην οποία φαίνεται να χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, να τον ξυλοκοπήσουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εγκληματολογικού, το σκαμνάκι – το οποίο υποστήριξε η 47χρονη ότι έσπρωξε κάτω από τα πόδια του 50χρονου – δεν φαίνεται να έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο στο θάνατό του. Και αυτό καθώς η σωρός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε στάση όπου τα πόδια σχεδόν ακουμπούσαν το έδαφος.

Τελικά, πως ακριβώς έχασε τη ζωή του; Ερωτήματα δημιουργούνται για το αφήγημα της “αυτοκτονίας”…

Η 47χρονη φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, μόλις εκείνοι έσπευσαν το σημείο, ότι «Τον σκότωσα γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ». Ωστόσο, στη συνέχεια άλλαξε τη δήλωσή της στον ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι απλά «Βρέθηκα στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή». Η ίδια αρνείται κάθε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην αρχή παραδέχθηκε πως η ίδια τον σκότωσε.

Πηγή: Enternow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου