Breaking

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο – Ανοικτή ημερίδα στην Τρίπολη

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο», είναι το θέμα της ανοιχτής ενημερωτικής εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Europe Direct Πελοπόννησος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα «Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ» του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης και θα αναπτυχθεί σε δύο θεματικές ενότητες:

-Η «Αναπτυξιακή στρατηγική της Πελοποννήσου», θα παρουσιαστεί από τον περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, ενώ η υπεύθυνη της ομάδας επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Άννα Δάντη, θα αναπτύξει τη συνεισφορά της ΕΕ στην Πελοπόννησο.

-Η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη στην «Κυκλική Οικονομία» στην οποία θα συζητήσουν ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) με τον πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ», Δημήτρη Καφαντάρη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Βασιλική Γραμματικογιάννη.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα κάνει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα,  Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 10:30 το πρωί το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα συνδιοργανώσουν σεμινάριο για τους δημοσιογράφους της Πελοποννήσου με θέμα: «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ», στην αίθουσα «Π. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ» στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου