Breaking

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Κάποια τρομερά πλάσματα άρχισαν να εμφανίζονται σε όλη τη Γη.

Share

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ένα άλλο viral βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί σε φόρουμ συνωμοσίας, που γυρίστηκε κάπου στην Αυστραλία, όπου ένας ντόπιος κάτοικος βρήκε ένα αρκετά περίεργο πλάσμα στο μπάνιο του:

Η Αυστραλία είναι, φυσικά, μια ιδιαίτερη χώρα, όπου, ενώ χαλαρώνετε στη φύση, πρέπει να πάτε στους θάμνους με ένα φλογοβόλο και έναν κουβά με φυτοφάρμακα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι ασυνήθιστο.

Ενώ το κοινό αναρωτιόταν αν ήταν ψεύτικο ή όχι, παρόμοιο βίντεο ήρθε και από το Ισραήλ, το βίντεο γυρίστηκε, όπως λένε, στην περιοχή του λιμανιού του Εϊλάτ:

Και αυτό είναι ένα βίντεο που τράβηξε ένας τρομοκρατημένος γιατρός στην Αφρική:

Εκδόσεις για το θέμα του τι συμβαίνει με τον πλανήτη Γη, οι άνθρωποι προβάλλουν τώρα τις πιο διαφορετικές, ξεκινώντας με στρατιωτικά πειράματα και τελειώνοντας με την εμφάνιση νέων μορφών ζωής από το διάστημα. Θα είναι αρκετά μακρύ και δύσκολο να αποδείξουμε ή να διαψεύσουμε καθεμία από τις θεωρίες, οπότε ας περάσουμε στην πιο, κατά τη γνώμη μας, πραγματική, που τώρα εκφράζεται από τους βιολόγους.

Κατά τη γνώμη τους, το πρώτο και το δεύτερο βίντεο αφορούν αποικίες διαφόρων ειδών σκουληκιών, που συνήθως σέρνονται ένα προς ένα, αλλά κάποιες αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον ανάγκασαν τα άτομα να σχηματίσουν ένα είδος αποικίας – ακριβώς όπως τα πρόβατα στριμώχνονται μαζί στον ήχο της βροντής. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει ακόμα τι αλλάζει στη Γη, εκτός ίσως σίγουρα όχι από το κλίμα – μιλάμε για αλλαγές στο ίδιο το περιβάλλον.

Στην περίπτωση βίντεο από οφθαλμίατρο, δεν υπάρχουν καθόλου εξηγήσεις. Οι antivaxers ισχυρίζονται ότι αυτές είναι αναμφισβήτητα οι συνέπειες του εμβολιασμού και πρόκειται για την ανάπτυξη κάποιου είδους εξωγήινου παρασίτου, αλλά δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Συνήθως, τα σκουλήκια στα μάτια μπορούν να εμφανιστούν όταν παρακολουθείτε τηλεοπτικά προγράμματα Moksha για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το Ostankino δεν τελειώνει την Αφρική, οπότε πιθανότατα μπορούμε να μιλήσουμε για παράσιτα όπως το Loa loa και η dracunculiasis, που βρίσκονται στην Αφρική και την Ινδία.

Ωστόσο, τέτοια σκουλήκια ζουν κάτω από το δέρμα, σε λιπώδη ιστό, και το πώς θα μπορούσε να σέρνεται στο μάτι είναι εντελώς ακατανόητο. Ως εκ τούτου, ο λόγος εκεί πιθανότατα έγιναν όλες οι ίδιες αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον, αναγκάζοντας τα πιο πρωτόγονα ζώα μέχρι τώρα να ζουν και να αναπτύσσονται σύμφωνα με κάποιο ξεχασμένο αρχαίο πρόγραμμα.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που η φυσιολογία των ανθρώπων που εισέρχονται σε διαφορετικό κλίμα αρχίζει να αλλάζει σημαντικά με την πάροδο του χρόνου: περισσότερη μελανίνη εμφανίζεται στο δέρμα στην περίπτωση των τροπικών περιοχών, περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια εμφανίζονται στο αίμα αν χτυπήσουν στα βουνά, εμφανίζονται νέα ένζυμα στο στομάχι σε περίπτωση νέας διατροφής κ.λπ. Είναι πιθανό, με μακροχρόνια παραμονή στο νερό και βροχερό κλίμα, κάποιοι να φυτρώνουν βράγχια, όπως ο Ιχθύανδρος, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο.

Όλα τα είδη αλγορίθμων λειψάνων για τη συμπεριφορά των κυττάρων και του νευρικού συστήματος υπάρχουν σε όλα τα είδη. Συνήθως κοιμούνται ως περιττά και ενεργοποιούνται μόνο από καιρό σε καιρό. Και τώρα, φαίνεται, ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθούν αυτά τα αρχαία προγράμματα επιβίωσης. Το τι θα συμβεί όταν αυτή η ενεργοποίηση επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο των ζώων μπορούμε μόνο να φανταστούμε, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου