Breaking

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Κώστας Σλούκας: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του και με θρησκευτικό γάμο

sloukass

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Δαρσινού, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/1) ο Κώστας Σλούκας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2021 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, ενώ τον Σεπτέμβριο κράτησε στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτα του.

Σήμερα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού και η αγαπημένη του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας λάμποντας από ευτυχία και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία των αγαπημένων τους φίλων, των γονιών τους αλλά και της κόρης του.

Η νύφη μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και σχετικά στιγμιότυπα από το Μυστήριο.

Δείτε τα παρακάτω

63c2fd9feaabc-338x600 sloukas-402x600 slouk-365x600 slouuka-351x600 ssloku-364x600 llo-355x600

Η Μαρία Δαρσινού είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, με απίστευτες αναλογίες, που ο Κώστας Σλούκας έχει ερωτευτεί παράφορα.

Η κόρη τους, Βαλέρια, ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους και όπως είναι λογικό, τόσο ο γνωστός μπασκετμπολίστας όσο και η σύζυγος του, είναι ενθουσιασμένοι.

«Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν… @darsymar σε ευχαριστώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σλούκας όταν γεννήθηκε η κόρη του.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και εκτός από τους fans του στο μπάσκετ, ενημερώνει και τους διαδικτυακούς του φίλους με στιγμές από την καθημερινότητά του, όπου τον βλέπουμε συχνά να ποζάρει με την αγαπημένη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου