Breaking

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Γ.Τσορτέκης κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Ανάλγητη! Εξευτελίζει όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο»

 

«Πυρά» από τον δημοφιλή ηθοποιό: «Οι κινητοποιήσεις μας δεν θα έχουν τελειωμό»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης έδωσε το παρών στη μεγάλη κινητοποίηση των καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Παιδείας, με αίτημα να αποσυρθεί το προεδρικό διάταγμα με το οποίο τα πτυχία τους εξισώνονται με απολυτήρια λυκείου.

Ο ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις για την ερμηνεία του στην σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξέσπασε κατά της κυβέρνησης, που όπως λέει «εξευτελίζει όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο».

«Η ανάλγητη κυβέρνηση που έχουμε, εξευτελίζει όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Οι κινητοποιήσεις μας δεν θα έχουν τελειωμό. Θα είναι δραστικότερες. Είμαστε εργαζόμενοι. Είμαστε όλοι μαζί εδώ. Οι φοιτητές, οι ηθοποιοί, από παντού. Είμαστε ένα σώμα. Το εργατικό κίνημα είναι εδώ».

«Ζητάμε την αρωγή του κόσμου, την αλληλεγγύη του κόσμου. Δεν πρέπει να φτάσουν να κλέψουν την δική μου κατσίκα για να κινητοποιηθώ. Οι δρόμοι είναι για εμάς».


«Να κατέβουμε στους δρόμους. Δεν θα αλλάξει τίποτα αλλιώς. Είμαστε ένα τμήμα της εργατικής τάξης, αυτό πρέπει να το καταλάβει ο καθένας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός πρωταγωνιστής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου