Breaking

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Τι είναι κυριολεκτικά η πολυπροσδιορισμένη οικονομία; Ό,τι ο οίκος και ο νόμος! Θέλεις να μάθεις;…. Δύνασαι να είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος διά να μην εκπλαγείς;….

 

Share

Τι είναι κυριολεκτικά η πολυπροσδιορισμένη οικονομία; Ό,τι ο οίκος και ο νόμος! Θέλεις να μάθεις;…. Δύνασαι να είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος διά να μην εκπλαγείς;….

Η οικονομία είναι μία νόθα λέξη, δεν είναι κακόν αυτόν, άλλωστε εις την Ελληνική Γλώσσα, οι γνήσιες λέξεις δεν είναι νόθες με την έννοια του μπάσταρδου αλλά με την έννοια της διάμειξης σημασιών, αξιών, αρχών, και όχι αυθαίρετων και ιδιοτελικών προσδιορισμών….

Τι είναι Οικονομία;

Υπάρχει η Οικονομία Θεού, κατ’ ακρίβειαν Ζη Οικονομία Τριαδικού Θεού!

Η οικονομία ψυχής.

Η οικονομία με την έννοια πρόληψη, πρόνοια, πρόβλεψη, προφυτεία, του φρονίμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει, προεγκατάλειψη κακού διά την ψυχή ή διά άλλον που μπορεί να είναι αντίστροφον με την ωφέλεια ψυχής, όπως η οικονομία υλοφροσύνης, χρήματος, ματαιοδοξίας και ναι φιλοκακίας.

Οικονομία σημαίνει οίκου νόμος, άρα τε υφίσταται η οικονομία αρχών και αξιών της Οικογένειας, ήτοι της οίκου γένος, όμοιου γένους και συνζύγων γένους ή συν+γένους = συγγένους έστω από διαφορετικές φυλές και έθνη…. Λαούς και γλώσσαι, θρησκεία και πιστεύω…

Καθορίζονται λοιπόν οι του οίκου νόμοι ήτοι η Οικονομία.

Η Οικονομία Οικογένειας καθορίζεται από τους γονείς, συνήθως από τον πατέρα και βεβαίως η καλύτερη είναι η οικονομία σωφροσύνης τινός γονέος ή αμφότερων….

Τι συνέβη όμως;

Η Οικονομία των ανεπαίσθητων σατανιστών Πραξικοπηματιών τεκτόνων κτίζουν Οικονομία τέτοια ώστε να επηρεάσει και καταστρέψει και εν τέλει ομηρεύσει την Οικονομία Οικογένειας έως σημείου εξαφάνισης της και μη αναγνώρισης της από την Οικογένεια, η οποία έχει διαβρωθεί από τις απαξίες και απαρχές της Οικονομίας Σατανιστών ανά τους αιώνες και τις δεκαετίες…..

Και εκεί όπου ο Οίκος σου έχει Νόμους Αγνότητος και Αξιοπρέπειας έρχεται η παγκόσμια στοά της Σκιάς και σου επιβάλλει άμεσα και έμμεσα χάλασμα των Νόμων διά να κτίσει άλλους νόμους, όπως ο τέκτων χαλάει πάντοτε κάτι διά να κτίσει κάτι άλλον και όπως ο τέκτων με την αρχαία έννοια ήτοι ξυλοκόπος και ξυλουργός/πελεκάνος χαλάει έναν ξύλον διά να κτίσει κάτι άλλον…. Αρχή αδιάφευκτη, διά να κτίσεις κάτι πρέπει να χαλάσεις κάτι άλλον και να το αντικαταστήσεις ή να το μεταμορφώσεις ή και τον ακατέργαστον λίθον να τον κάνεις κατεργασμένον αλλά δεν σημαίνει πως ό,τι κατεργάζεται είναι καλύτερον από το ακατέργαστον, εξού η έννοια κατεργάρης είναι ο άνευ ηθικών αναστολών συμφεροντοπράκτης και το ακατέργαστον είναι ήδη κατεργασμένον εκ της Φύσης και των στοιχείων της και εκ Τριαδικού Θεού Πρόνοια Οικονομίας προ πάντων των αιώνων διά των Νόμων της Φύσης και τις Διαταγές Του…. Αυτά διά να μην μας κάνουν τους πάσσοφους κάποιοι της Στοάς της Σκιάς και του Κάτω Κόσμου του Υπεράδη!….

Παγκόσμια τάξη πραγμάτων σημαίνει μία Οικονομία ήτοι κατάργηση οίας άλλη Οικονομίας συμπεριλαμβανομένης της Οικονομίας Ευσέβειας προς Τον Τριαδικόν Άκτιστον Θεόν και την ψυχήν διά να Χριστοσωθεί!….

Κατάργηση οίας άλλης Οικονομίας δίχως κριτήρια εάν είναι καλή, κακή, ουδέτερη και ανάμεικτη, με μόνον γνώμονα και μόνον μοιρογνωμόνιον την δικτατορία φασισμοκομμουνισμού της Σκιάς της Στοάς και της Στοάς της Σκιάς και του Μαύρου Σκότους άνευ φωτός ευσέβειας και ευκτίμησης προς τις ζωντανές οντότητες και δη τους ανθρώπους με ψυχή εκ Τριαδικού Θεού, σημαίνει δίχως άλλον τυραννία σατανοκρατική!

Όταν ακούετε ή αναγνώθετε την λέξη Οικονομία/Economy Eco/Ecology/Οικολογία ήτοι Οίκου Λόγος, από τα διεθνή και υποδιεθνή τοπικά μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι δίχως άλλον το θέλημα των ανεπαίσθητων και επαισθητών με εκατομμύρια τρόπους γεωμετρίας σε πράξεις, νόμους, προσδιορισμούς, προκατευθύσνεις της Διαβολοκρατίας και πλουτοκρατίας!….

Συνεπώς Οικονομία = το αντίστροφον της προσωπικής σου και ψυχικής σου Ευημερίας….

Οικονομία χώνεψε το εις το ασυναίσθητον και ασυνείδητον είναι ο εχθρός της Ευημερίας σου!

Εξού και οι κόρωνοι, οι υποσιτισμοί, πολέμοι, ανακοινωμένα όλα, με ηλεκτρονική διακυβέρνηση και χάραγμα ζώου/κτήνος/κτήματος επί μετώπω ή δεξιάς χειρός και προσκύνημα με το ζόρι της εικόνος θηρίου της Οικονομίας διαβολοκρατίας, δεν νομίζω να μην αντιλαμβάνεσαι πλέον, έ;….

Τι είναι Οίκος;

Οίκος είναι μία οικία, έναν σπίτι, μία οικογένεια, έναν οργανισμός, μία αδελφότητα, μία σπείρα, μία κλίκα, μία σπείρα, μία θρησκεία, και έγκειται εις την Τετραπιθανότητα ήτοι καλή, κακή, ουδέτερη και ανάμεικτη….

Ο οίκος των μασόνων θέλουν τα πάντα και οπίσω τους ο οίκος των σιωνιστών όπου εν τέλει θα καταστρέψουν τους μασόνους και όσον και εάν δεν το πιστεύουν θα το ιδούν και ήδη οι ίδιοι οι μασόνοι εργάζονται διά την καταστροφή των άλλων οίκων και των οίκων τους αλλά είναι τυφλωμένοι με υπερηφάνεια, αυτομεγαλοϊδέα, χρήμα, ματαιοδοξία, θέσεις και εκφοβισμόν προς τα γνωστά και άγνωστα αφεντικά τους, ήτοι τους πλησιέστερους εκπροσώπους, αντιπροσώπους, υπαλλήλους [υπό άλλων και υπό αλλήλων] και λειτουργούς του Διαβόλου Σαμαέλ τους….

Οι οίκος των μασόων και σιωνιστών δεν σέβονται κανένα και τίποτε, τα πάντα είναι κτήμα τους, ήτοι όστις δεν εντρέπεται ο κόσμος είναι ιδικός τους κατά την Ελληνοκυπριακή παροιμία….

Τι είναι Νόμος;

Ό,τι και Οίκος!

Νόμος και Οίκος Τριαδικού Θεού ήτοι η Ηθική, το Δίκαιον, Η Τριαδικοθεολατρεία, η Αγάπη, η Πίστη, η Συγχώρεση, το Έλεος, ήτοι με δύο λόγια η Ανθρωπιά = Ευανθρωπία, δεν έχουν τέτοια λέξη εκεί έξω εις τα μη Ελληνικά τους, χαχαχαχα!…. Ούτε τις λέξεις Φιλήθικος, Φιλοδίκαιος και Φιλότιμος με την έννοια του Δικαίου!….

Οίκος και Νόμος ψυχής, το σώμα…..

Οίκος και νόμος Τραπεζιτών….

Οίκος και νόμος σατανιστών….

Οίκος και νόμος Οικονομίας σατανιστών της ενάντιας εις τον οίκον σου και νόμον σου….

Οίκος και νόμος εναντίον του Κοινού Φυσικού Δικαίου, Ανθρώπινου Δικαίου και των ίσων δικαιωμάτων έστω σε μεγάλον βαθμόν εάν όχι απολύτως και δη της Φιλευσπλαγχνίας και Φιλοκαλίας, πού να εύρουν τέτοιες λέξεις τα σατάνια; Μόνον να τις αναγνώθουν βρυκολακιάζουν και αμέσως κατακλείνουν έστω και ίχνος συνείδησης όπου πιθανόν ή δήθεν έχουν, καταραμένοι της αισχίνης και της Κρίσης Διάκρισης Δίκασης Εκδίκασης Τριαδικού Θεού διότι άλλον ουδείς αναμάρτητος και άλλον φιλαμαρτωλός και Φιλόκακος!…. Ο φιλόκακος από τον κακόν διαφέρουν όσον η απόσταση γης και ουρανού ή και απ’ εδώ έως το άπειρον άλειπτον απόστασης σε μέγεθος χιλιμέτρων…. Όχι δεκαδικών και υποδεκαδικών, διά να γνωρίζω τι λέγω!….

Νόμος της Αλήθειας.

Νόμος του ψεύδους ήτοι ανομία ή και νόμος της ανομίας.

Συνεπώς, ό,τι είναι νόμος δεν σημαίνει ότι είναι καλός νόμος και ότι είσαι δικαιωματικώς υποχείριον του.

Ο νόμος δεν σε ποίησε, ο νόμος τους δεν σε ποίησε άρα τε δεν σε δικαιούται! Είσαι ζωντανή οντότητα όχι νεκρή οντότητα υπό του νεκρού νόμου τους….

Ο νόμος είναι αράδες σε χαρτί ή ηλεκτρονική οθόνη και αδυνατεί να αυτοεφαρμοστεί επάνω του και σε επάνω άλλων, συνεπώς, αυτός όπου εφαρμόζει τον νόμον διά της επιβολής είναι η ψευδοπροσωποποίηση της μυθοπλαστικής ψευδοζωντανότητος του νόμου….

Ο νόμος δεν γεννήθηκε!….

Εσύ γεννήθηκες!

Ο νόμος δεν είναι ζωντανός.

Εσύ είσαι ζωντανός!

Ο νόμος δεν είναι ψυχή.

Εσύ είσαι ψυχή.

Είναι προσβολή και αυτοπροσβολή να υποτάσσεσαι σε ψευδές, κάλπικον, φενάκη, νεκρόν και αγέννητον, εσύ ο γεννημένος και ζωντανός, εσύ η ψυχή!….

Ζη Νόμος Γεννημένος ή και Γεννημένος προ πάντων των αιώνων;

Ναι!

Αυτός όπου σε έκαμε, προέκυψε, όπου είναι Ο Θεός και εις την χαμηλότερη αντίληψη έστω είναι η άπειρη άλειπτη Φύση είναι ο Νόμος, συνεπώς, αυτός είναι ζωντανός Νόμος και αυτόν πρέπει να σέβεσαι, κανένας άλλος νόμος ο οποίος προέκυψε από ανθρώπους οι οποίοι προσποιούνται τους θεούς ή τους σοφούς ενώ είναι ιδιοτελείς και γεμάτοι με συμπλέγματα κατωτερότητος σατανά δεν δικαιούται εσένα, την ψυχή σου και την υπόσταση σού!….

Διατί να σεβαστείς έναν νόμον όπου σε σκοτώνει ακόμη και εάν σε νικάει;

Σκέψου μόνον αυτόν!

Ένας νόμος όπου σε σκοτώνει και δη σε ψυχοσκοτώνει δεν σε νικάει εάν δεν τον αποδέχεσαι έστω και εάν σκοτώσει το περιτύλιγμα σου με το όνομα σώμα!….

Επειδή ο διάβολος γνωρίζει ότι είσαι ψυχή, σε βλέπει, βλέπει τις ψυχές και τις θέλει και έπεισε τις ψυχές ότι δεν υπάρχουν και είναι σώματα και τίποτε άλλον και συνάμα έπεισε τις φυλές ότι δεν είναι οι φυλές όπου είναι και τα έθνη ότι δεν είναι τα έθνη όπου είναι, και τους τους ανθρώπους ότι η Αγνότητα και δη η Παναγνότητα του Φυσικού Αλληλοευσεβούς και Αλληλέγγυου Δικαίου ότι δεν είναι καλόν, δεν υπάρχει και συνάμα βλάπτει, μάχεται να σου πάρει όχι το χώμα σε μορφή σώματος αλλά την ψυχή σε μορφή ζωής ήτοι αιώνιας ζωής εκ Τριαδικού Θεού δοσμένης!….

Δύο νόμοι διαφορετικοί είναι νόμοι. Ποίον πρέπει να σέβεσαι; Απλά σκέψου τούτον!

Δύο οίκοι διαφορετικοί είναι οίκοι. Ποίον πρέπει να σέβεσαι; Απλά σκέψου τούτον!

Δύο οικολογίες διαφορετικές είναι οικολογίες. Ποία πρέπει να σέβεσαι; Την οικολογία των παγκόσμιων άπληστων κακούργων ή την οικολογία της Ισορροπίας διά κάθε άνθρωπον και ζώον με δικαίωμα του κάθε άνθρωπου σε ύδατα, αέρα, τροφή, διάπλους, διαπέραση και συνάμα ευσέβεια του κάθε άλλου όπου ζη και ευημερεί σε συγκεκριμένα μέρη έκτοτε;…. Αυτά θέλουν να τα καταργήσουν, ευελπιστώ να το έχεις αντιληφθεί!….

Όταν ο νόμος σου λέγει άμεσα ή έμμεσα ότι έχεις ολιγότερα δικαιώματα από τους παγκόσμιους πλουτοκράτες πραξικοπηματίες, εσύ το πιστεύεις, το αποδέχεσαι και υποκύπτεις με υπόταξη;….

Ο νόμος είναι νεκρός. Αυτοί με μυθοπλασία με το όνομα νόμος λένε ό,τι τους συμφέρει, απλά σε εξαπατούν, κοροϊδεύουν, καταστρέφουν ευτυχία, καλοσύνη, αγάπη, ευημερία και διακληρονομικότητα, ώστε να εκλείψεις και υποκύψεις ως ψυχή να τους προσκυνείς διά να κληρονομήσουν τα αφεντικά τους τα δαιμόνια την ψυχή σου!….

Ασπούμε ότι είσαι το μικρόν ψάρι, πρέπει να αποδεκτείς να σε φάει το μεγάλον ψάρι;

Εάν γινόταν αυτόν τότε δεν θα υπήρχε μικρόν ψάρι, ούτε μεγάλον! Άρα τε, όταν αγωνίζεσαι ενάντια εις το μεγάλο ψάρι αγωνίζεσαι και υπέρ του και υπέρ σου και υπέρ της ψυχής σου και υπέρ της ψυχής του. Αλλά οπωσδήποτε το να σε φάγει χωρίς το θέλημα σου και χωρίς να αρνηθείς Τον Τριαδικόν Θεόν δεν σε νίκησε απλά έφαγε το χώμα σου, ένα χώμα έφαγε ένα άλλο χώμα και αμφότερα αργά ή γρήγορα γίνονται χώμα! Εξού και αυτοπροσδιορίζονται χώμο σάπιενς ήτοι χώμα που σαπίζει αφού χώμο σάπιενς σημαίνει σάρκα και η σάρξ σαπίζει, τήκτει και επαναγίνεται χώμα!

Εμείς όμως είμαστε Θεόψυχοι και Ψυχός Θεού και ψυχές ή ψυχή Θεού!….

Ούτε ο νόμος τους, ούτε ο οίκος τους, ούτε η οικονομία τους, ούτε η οικολογία τους, ούτε ο λόγος τους, μας συμφέρει και ούτε τους ίδιους συμφέρει, διότι είναι χώμο σάπιενς προσαπισμένη γεωμετρία!….

Ο Πνευματικός Γεωμέτρης γνωρίζει ότι η γεωμετρία είναι ανάξια να μετρήσει Τον Θεόν και να αντικαταστήσει με τις γνώσεις της και τις ταχύτητες της Τον Τριαδικόν Θεόν και αυτόν γίνεται αντιληπτόν από τους ανθρώπους όπου γνωρίζουν την Γεωμετρία καλύτερα και τι λέγει με τους αυτοματισμούς της εκ Τριαδικού Θεού!….

Τον Πάτερ ημών Τον εν τοις Ουρανοίς…. Τον Υιόν και Τον Παράκλητον Αγίω Πνεύματι!…. ευχή προς όλους μας…., αντοχή να μην σου πάρουν την ψυχήν….

Κάνε Οικονομία και Οικολογία ή και Οικονομολογία και Οικολογονομία Ψυχοσωτηρίας και παγκόσμιας τάξης πραγμάτων Ιησού Χριστού Θεανθρώπου Τριαδικού Θεού!…. Ένας Ποιμήν, αλλά ποίος Ποιμήν; Όχι ο διάβολος, αλλά Ο Τριαδικός Θεός, Το Αρνίον, Ο Αμνός Του Τριαδικού Θεού, Ο Άκτιστος Άλειπτος Άπειρος Ποιμήν προ πάντων των αιώνων….

Νόμος Ζωντανός Ο Του Ζώντος Άκτιστου Τριαδιού Θεού!!!! Διότι Θεός και Νόμος Άκτιστος Θεού Έναν και Το Αυτόν Προαπειροάκτιστον Ζωντανόν!!!!

 

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου