Breaking

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Τι θα τρώνε οι άνθρωποι που θα πάρουν το «ΧΑΡΑΓΜΑ»;;; Νέο ΒΙΝΤΕΟ με Χαράρι και Λαγκάρντ

Share

Ζούμε όλα όσα αποκάλυψε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος
Νέα απόσπασμα από την άκρως σημαντική συζήτηση της Κριστίν Λαγκάρντ με τον «προφήτη» των διεθνιστών, Νώα Χαράρι, το 2018 κομμάτια της οποίας σας δίνει αποσπασματικά το ΕΛ, καθώς ειπώθηκαν σχεδόν τα πάντα για αυτά που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε!!!

Ο Χαράρι, αφού είχε περιγράψει το «χάραγμα» στην Λαγκάρντ, είχε πιάσει μετά το τι θε τρώμε με πρόσχημα την δήθεν κλιματική αλλαγή, στην οποία φυσικά θα συνεισφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, με την οποία επιδιώκεται να συνδεθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος.

Όπως είπε:

«Η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα λύσει την κλιματική αλλαγή για λογαριασμό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να το λύσουμε αλλά δεν θα το κάνει, εκτός κι αν της δώσουμε τις οδηγίες να στραφεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η κλιματική αλλαγή δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα αλλά επίσης και μια ευκαιρία (σ.σ. ΠΡΟΣΧΗΜΑ για αλλαγή τρόπου ζωής)!!!!

Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την κλιματική αλλαγή απλώς με το να λέμε στον κόσμο να σταματήσει την πρόοδο, να σταματήσει την οικονομική ανάπτυξη επειδή η οικονομική ανάπτυξη είναι η νούμερο 1 αξία στον κόσμο. Οι χώρες μπορούν να αυτοαποκαλούνται κομμουνιστικές ή καπιταλιστικές, με μια θρησκεία ή άθρησκες, δημοκρατικές ή απολυταρχικές, δεν έχει σημασία. Η 1η τους αξία είναι η οικονομική ανάπτυξη!!! Κι αν πείτε στον κόσμο ότι προκειμένου να σταματήσει την κλιματική αλλαγή, πρέπει να σταματήσει την ανάπτυξη, είναι απίθανο να πετύχετε.

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και για βελτίωση της κατάστασης της ανθρωπότητας με την ανάπτυξη νέων, φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Μια απ’ τις κύριες αιτίες της κλιματικής αλλαγής είναι η βιομηχανία κρέατος και γαλακτοκομικών, η οποία επιπλέον προκαλεί πόνο σε δισεκατομμύρια όντα με αισθήματα. Και υπάρχουν ευκαιρίες να αναπτύξουμε ‘’καθαρό’’ κρέας.

Θες μπριζόλα; Μην αναθρέφεις μια αγελάδα για να πάρεις τη μπριζόλα. Απλώς φτιάξε τη μπριζόλα από κύτταρα. Το 2013 παρήχθη το 1ο χάμπουργκερ από ‘’καθαρό’’ κρέας και κόστιζε 300.000 δολάρια. Πέρυσι όμως (2017) έπεσε στα 11 δολάρια. Κι αν συνεχίσουμε να επενδύουμε, σε λίγα χρόνια θα έχουν ένα κρέας πιο οικολογικό, πιο φθηνό και πιο ηθικό (σ.σ. ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ λοιπόν και από τον Χαράρι, το οποίο θα μπορεί να αγοράζει κανείς μόνο αν έχει την ψηφιακή του ταυτότητα, η οποία αργότερα δεν αποκλείεται να εμφυτεύεται ως «χάραγμα»!

Παραγωγικές βιομηχανίες θα κλείσουν και όλα θα τα παρέχουν οι πολυεθνικές με την βοήθεια των ρομπότ της τεχνητής νοημοσύνης! Πέντε χρόνια μετά την συνομιλία Χαράρι-Λαγκάρντ ζούμε ακόμα πιο έντονα όσα χρόνια τώρα αποκάλυπτε ο Λιακόπουλος)!!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου