Breaking

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Αθήνα: κι άλλη συμπλοκή αλλοδαπών – Έχει ξεφύγει η κατάσταση

Αθήνα: κι άλλη συμπλοκή αλλοδαπών - Έχει ξεφύγει η κατάσταση

Share

Ακόμη ένα επεισόδιο συμπλοκής ανάμεσα σε αλλοδαπούς σημειώθηκε στην Ομόνοια, το απόγευμα της Κυριακής, κατά τις 7 μμ. Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ότι το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα ένας εκ των αλλοδαπών να χάσει τη ζωή του, ενώ δυο ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι – αφγανικής καταγωγής – αλλοδαποί προσπάθησαν να “λύσουν” τις διαφορές τους, με την αιματηρή συμπλοκή να λαμβάνει τόπο σε εστιατόριο στην οδό Αγησιλάου και Βούλγαρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αλλοδαποί αρχικά βρέθηκαν σε λεκτική αντιπαράθεση, ενώ στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε εντελώς, με ορισμένους από αυτούς να κάνουν χρήση μαχαιριών.

Μετά το τέλος της αιματηρής συμπλοκής, ασθενοφόρα κατέφθασαν στο χώρο προκειμένου να μεταφέρουν τους δυο τραυματίες στον Ερυθρό Σταυρό και τον τρίτο στο Ιπποκράτειο. Τελικά, ένας από τους τρεις τραυματισμένους Αφγανούς ενέδωσε στα τραύματά του και απεβίωσε.

Μεγάλη ανησυχία δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής καθώς, όπως αναφέρουν, τα αιματηρά επεισόδια στην περιοχή έχουν γίνει σχεδόν… καθημερινό φαινόμενο

Πηγή: Enternow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου