Breaking

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Κάτι ψεκάζεται ξανά στην Ευρώπη με τρομερή δύναμη.

Share

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, το κύμα ανώμαλης θέρμανσης έφτασε τελικά στα δυτικά άκρα της Ευρώπης, προχωρώντας από το νότιο άκρο του Ατλαντικού και σήμερα η θερμοκρασία κατανέμεται ως εξής:

Έτσι, ο Ιανουάριος με θερμοκρασία 10-15 βαθμών στους μείον 25 για τους Μορδοβιανούς είναι, λες, λόγος χαράς, αλλά υπάρχει λίγη χαρά στους ανθρώπους, αφού οι γεωμηχανικοί με τις κλιματικές τροποποιήσεις τους δεν τα παρατάνε. Συγκεκριμένα, ο ουρανός στη βόρεια Τουρκία μοιάζει τώρα κάπως έτσι:

Στην ακτή της Μεσογείου, δηλαδή, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, σχεδόν το ίδιο:

Και αφού τα αεροπλάνα πετάξουν μακριά, κάποια περίεργη ομίχλη αρχίζει να στάζει από τον ουρανό:

Εφόσον οι Τούρκοι ήταν οι πρώτοι που έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι το πρόβλημα αφορά μόνο την Τουρκία, οι παγκοσμιοποιητές ανέλαβαν τον Παν Ερντογάν. Ωστόσο, στη Σερβία, στη Γαλλία, στην Ιταλία και στη Γερμανία είναι σχεδόν το ίδιο:

Φυσικά, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο λόγος για μια τέτοια συμπίεση των chemtrails, αφού ο ίδιος ο σκοπός αυτών των ψεκασμών είναι άγνωστος. Ως εκ τούτου, οι απόψεις των συνωμοσιολόγων διίστανται.

Έτσι, οι νιμιρολόγοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι στον ουρανό και ότι κάτι κρύβεται από τους ανθρώπους:

Μια άλλη άποψη υποδηλώνει ότι η ατμόσφαιρα προετοιμάζεται για μια τρισδιάστατη ταινία μεγάλου μήκους για μια εισβολή εξωγήινων ή κάτι τέτοιο:

Ωστόσο, εκτός από αισιόδοξους και ρεαλιστές, υπάρχουν και υποστηρικτές μιας απαισιόδοξης άποψης που δείχνουν με το δάχτυλο περίεργα βίντεο από την Κίνα:

Η επιλογή τηλεφώνων έχει γίνει μια παραδοσιακή ασχολία των ανθρώπων που οδηγούν στο μετρό τις τελευταίες δεκαετίες. Παλαιότερα, όλοι κάθονταν και διάβαζαν βιβλία, τώρα όλοι, μάλλον, διαβάζουν επίσης, αλλά σε ηλεκτρονική μορφή. Αλλά έτσι, για να κοιμάται όλο το αυτοκίνητο – αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι οι πολίτες που ταξιδεύουν στο μετρό είναι εντελώς ζα-μπανί, ας μην τη φοβόμαστε αυτή τη λέξη, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να την πούμε. Τι θα μπορούσε όμως να είχε κάνει τους Κινέζους τόσο κουρασμένους;

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν μοιάζουν με ανθρακωρύχους που επιστρέφουν μετά από βάρδια. Οι άνθρωποι δεν μοιάζουν με τοξικομανείς ή πολίτες μετά από ένα κουλ πάρτι, που, κατ’ αρχήν, είναι το ίδιο πράγμα. Κι όμως κοιμούνται σε ένα τρέιλερ χωρίς πίσω πόδια, κάτι που υποδηλώνει κάποιου είδους χρόνια δηλητηρίαση. Για παράδειγμα, η δηλητηρίαση με σκατά, που το ιθαγενές κομμουνιστικό κόμμα ποτίζει τον κόσμο από την ατμόσφαιρα.

Και αν είναι έτσι, τότε σύντομα στην Τουρκία, όπου οι άνθρωποι ήταν οι πρώτοι που παρατήρησαν πολλές ρίγες στον ουρανό, καθώς και σε άλλες χώρες, οι άνθρωποι στο μετρό, επίσης, μπορεί να κοιμούνται δίπλα-δίπλα. Είναι πιθανό κάποιοι να ξαπλώσουν ακριβώς στους δρόμους, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου