Breaking

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια Κόβιντ αυτοκτονούν

Πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί βλάβη από το εμβόλιο αυτοκτονούν


Share

Η Μπριάν Ντρέσεν (Brianne Dressen), πρώην δασκάλα προσχολικής ηλικίας που τραυματίστηκε από το εμβόλιο του κορωνοϊού (COVID-19), θρηνεί που πολλοί άλλοι σαν αυτήν, έχουν αυτοκτονήσει.

«Υπάρχει μια συντριπτική πλειονότητα ανθρώπων που αυτοκτονούν στον νέο κόσμο των παρενεργειών & τραυματισμών από τα εμβόλια Κόβιντ. Δεν έχουν μια υποστηρικτική οικογένεια», είπε στον Τζαν Τζεκιέλεκ (Jan Jekielek), παρουσιαστή της εκπομπής «American Thought Leaders» (Αμερικανοί ηγέτες σκέψης) της Έποκ ΤιΒι (Epoch TV) στην έκδοση του προγράμματος στις 19 Ιανουαρίου.

«Ξέρω δύο άτομα που οι οικογένειες τους, τους υποστηρίζουν και τους φροντίζουν. Οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους».

Η Ντρέσεν είπε στον Τζεκιέλεκ ότι ήταν τυχερή που είχε μια υποστηρικτική οικογένεια, κάτι που είπε ότι ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο είναι ακόμα ζωντανή. Αν δεν είχε οικογένεια για να την υποστηρίξει, θα είχε πεθάνει μέχρι τώρα και τα παιδιά της θα είχαν χάσει τη μητέρα τους. Η Ντρέσεν επίσης αναφέρθηκε και στον σύζυγό της που την πίστεψε, την επικύρωσε και της στάθηκε σε κάθε της βήμα.

Εκτός από τις σοβαρές αντιδράσεις που υπέστη από το εμβόλιο, όπως εμβοές και ηλεκτρικές παραισθησίες σε όλο της το σώμα, καθώς και αϋπνία και προθέσεις αυτοκτονίας. (Σχετικό: Έγγραφα και βίντεο που αποκαλύπτουν ανεπιθύμητες παρενέργειες εμβολίων COVID-19 που είναι απειλητικές για την ζωή).

Επιπλέον, εξέφρασε την λύπη της για το πώς οι γιατροί αρνούνται να λάβουν σοβαρά υπόψη τις αναφορές τους για μεταεμβολιακούς τραυματισμούς & παρενέργειες. Αναφέρει ότι οι περισσότεροι γιατροί και άλλοι υγειονομικοί παράγοντες απέδωσαν τα προβλήματα υγείας που της προκλήθηκαν μετά το εμβόλιο COVID-19 σε απλό «άγχος».

Η Ντρέσεν παραδέχτηκε ότι ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει και να μάθει να ζει με την κατάσταση της. Έφτασε στο σημείο να θέλει να τα τελειώσει όλα και έγραψε αποχαιρετιστήρια γράμματα στα δύο της παιδιά. Ωστόσο, συνειδητοποίησε την ανάγκη της να σκεφτεί λογικά, να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να μάθει να αποδέχεται την κατάστασή της για χάρη τους.

«Έχω μια επιλογή κάθε μέρα όταν ξυπνάω. Έχω μια επιλογή να αποδεχτώ ότι το σώμα μου είναι χάλια και πονάει. Δεν σημαίνει ότι είμαι εντάξει με αυτό, αλλά σημαίνει ότι μπορώ να το αποδεχτώ και να πω «ναι, αυτό είναι μέρος της ζωής μου».

Γυναίκα τραυματισμένη από το εμβόλιο δίνει τέλος στη ζωή της καθώς η οικογένεια της την εγκατέλειψε

Η πρώην δασκάλα προσχολικής ηλικίας μοιράστηκε επίσης την ιστορία μιας γυναίκας που υπέστη τραυματισμό από το εμβόλιο Κόβιντ-19. Η γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μέσω της ιατρικής βοήθειας του Καναδά στο πρόγραμμα ευγονικής αφού την εγκατέλειψε η οικογένειά της.

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι το βλέπουν απλώς ως έναν αριθμό, αλλά αυτός είναι ένας πραγματικός άνθρωπος. Αυτός είναι κάποιος που άξιζε κάτι παραπάνω και αυτός είναι άτομο που άξιζε να έχει κάποια αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δεν είχε καμία επιλογή σε αυτό που της συνέβη», είπε η Ντρέσεν.

«Θα έπρεπε να της φερθούν ακριβώς όπως μια καρκινοπαθή. Ένας καρκινοπαθής παίρνει τη διάγνωσή του, κάθεται με τα μέλη της οικογένειάς τους και τις ιατρικές τους ομάδες και λένε, «Εντάξει, εδώ είναι το πλάνο δράσης. Οικογένεια, έτσι μπορείτε να υποστηρίξετε αυτό το άτομο».

«Το αντίθετο συμβαίνει εδώ» λέει η Ντρέσεν με θλίψη.

«Έχεις μια αντίδραση και μπουμ, τελείωσες. Δεν υπάρχει καμία βοήθεια για εσάς και η βοήθεια που θα λάβετε θα είναι από τυχαία άτομα που θα βρείτε στο Διαδίκτυο».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Ντρέσεν πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο, από το κανάλι «Red Voice Media» στο Brighteon.com

ΠΗΓΗ: Natural News

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου, Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου