Breaking

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ψευτογιατρός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του – Διώκεται για ανθρωποκτονίες και απάτη κατ’ εξακολούθηση

Share

Πρόκεται για τον Διονύση Τριανταφύλλου, γεννημένο το 1957 στην Αθήνα – Ασκήθηκε ποινική δίωξη – Δείτε τις κατηγορίες

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ψευτογιατρού που, σύμφωνα με καταγγελίες, έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, με πέντε εξ αυτών, μάλιστα, να έχουν πεθάνει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
• απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,
• ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
• απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
• βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,
• νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα,
οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009 (Σχετική η από 20-01-2023: Παρουσίαση υπόθεσης εξαπάτησης σθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας, που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος 5 εξ’…).

Πρόκειται για τον:
(επ.) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ον.) Διονύσιο του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεν. 24-09-1957, στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και την αναγνώριση του ανωτέρω από άλλους παθόντες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η περαιτέρω δράση του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388370, 2310-388375, 2310-388424 και 2310-388425 του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 16-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου