Breaking

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Που ζούμε; Σε εποχή προ Χριστού, τότες που η παιδοσυνουσία ήταν κοινωνικά αποδεκτόν….

Share
Που ζούμε; Σε εποχή προ Χριστού, τότες που η παιδοσυνουσία ήταν κοινωνικά αποδεκτόν….
Όπου εγκαταλείπεται η Ηθική τα όρια εξαφανίζονται, μέσα έχουμε δύο λύκους της  Ηθικής και της άνευ ορίων Ανηθικότητος. Γυρίστε όλες ιδεολογίες και θρησκείες εάν εύρετε Ηθικότερη Ελεγεία από τον Χριστιανισμόν αποδείξετε το, χωρίς να σημαίνει πως όστις βαπτίστηκε ή δηλώθηκε Χριστιανός είναι Χριστιανόφιλος. Ακολουθούν κάποιες θρησκείες και φιλσοφίες συγκεκριμένες και όσον αφέθηκαν μη αιρετικοποιημένες. Ο Χριστιανισμός είναι η απόλυτη Ηθική, ακόμη και εάν είναι ψεύδος είναι ανώτερος από τις αλήθειες των άλλων, κατά συνέπεια δεν πρόκειται να είναι αλήθεια οι αλήθειες των άλλων και ψεύδος η Ηθική και Αλήθεια του Χριστιανισμού. Ο Χριστιανισμός αναβίβασε τον άνθρωπον πέρα από όλα τα άπειρα σύμπαντα, εάν Ο Θεός δεν είναι Χριστιανός είναι ψεύστης, αλλά αποκλείεται Ο Θεός να είναι ψεύστης άρα τε είναι Υπερχριστιανός….
Πολλοί απορούν τι θα γινόταν εάν η βιομηχανική επανάσταση και είναι αυτονόητον η τεχνολογική επανάσταση, γινόταν 2,000 έτη πριν και μαραζώνουν! Αυτόν που θα γινόταν θα ήταν να βάλουν μικροψήγματα 2,000 έτη πριν χαχαχα και τώρα δεν θα ζούσαν διά να μαραζώνουν! Τι θα γινόταν εάν πριν 2,000 έτη δεν εμφανιζόταν Ο Χριστός! Θα ήταν της γαμικώλας εις τους πάντες και αυτούς όπου τώρα μισούν Χριστόν και δεν είναι πούστηδες, έγινε μία ανάπαυλα 2,000 ετών και θα επανέλθουμε εις τον “Πολιτισμόν” της “Ελευθερίας” και των “Ανθρώπινων” “Δικαιωμάτων” χαχαχαχα, ε ρε πάρτυςςς που θα γίνουν.
Ένας τραγουδιστής πήγε ν’ ανέβει λίγο, καλή φωνή, τον επισκέπτονται οι της Σκιάς και του λένε είσαι δυναμικός άνθρωπος σε θέλουμε μαζύν μας και πρέπει να σε πηδήξουμε και θα είσαι φίρμα. Τους απαντάει: άμα θα με γαμήσετε τι νόημα έχει και γέλασε, άλλαξε εργασία ο άνθρωπος, πήρε και μία κοπελίτσα και έκατσε εις τα βραστά του!
Πριν μερικές δεκαετίες συναντήθηκα με κάποιους για μία κτηματομεσητική πράξη, ο ένας ήταν μαζύν μου, συναντήσαμε τον άλλον, μας κέρασε και η κουβέντα πήγες στις γυναίκες. Άρχισαν να διαπληκτίζονται ποίος ήταν μεγαλύτερο “καμάκι” και καυχιόντουσαν τι πήδηξαν και τι δεν πήδηξαν. Απολογείται αυτός που γνωρίσαμε και λέγει στον άλλον: χεσμένο μωρό γάμησες ρε; Ο άλλος έμεινε άναυδος και τον πήραν τα γέλια, έμεινα άναυδος και ανέκφραστος. Λέγω από μέσα μου “καμάκι” είναι αυτός ο διεστραμμένος; Ποτέ δεν έκανε έρωτα με γυναίκα διότι ποτέ δεν αγάπησε, τι είναι ο έρωτας δίχως αγάπη; Κτηνωδία, αλλά αυτός ήταν υπερήφανος διά την υπερδιαστροφή του, δεν πίστευα ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Άμα διαβάσεις Ιστορίες π.Χ. αυτά ήταν συνειθισμένα και “πρόκριτα” ειδικώς από αυτοκράτορες, άρχοντες, πλούσιους και άλλους. Αυτόν θέλει ο ανόητος και σατανικός κόσμος και αυτόν φέρνει. Διότι άμα του λες μην ψηφίσεις τον τάδε επειδή είναι έτσι και έτσι και σου λέγει μα ποίον να ψηφίσουμε, αφού πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον, αφού θα εκλεγεί κάποιος. Και επειδή θα εκλεγεί κάποιος πρέπει να τον συνεκλέξεις, να συνεγκληματίσεις και εάν είναι ικανός και διεστραμμένος σε τι θα είναι ικανός; Εις τις εγκληματικές ιδιοτέλειες του, υπερδιαστροφές του και υπερδιαστρεβλώσεις του! Ο χαζοσυμφεροντολόγος δεν αντιλαμβάνεται ότι εάν προσεύχεσαι, εάν είσαι καλός Χριστιανός, εάν δεν πειράζεις κανένα αλλά ψηφίζεις αυτόν που είναι ανώμαλος, διαστρεβλωτής, διεστραμμένος, εγκληματίας, προδότης, συμμερίζεται την αμαρτία του με την αναίσθητη και εθιστική προτίμηση σου και φεύγει η ευλογία από εσένα και εγκαταστήνεται η απέχθεια εκ Θεού και εάν είσαι ένας τέτοιος λαός μην απορείς διατί δεν λαμβάνεις εύνοια εκ Θεού αλλά καταδρομή και μην λές εσύ ο ψοφοφόρος των διεστραμμένων ληστών τι έκαμα Θεέ μου ή τι κάναμε Θεέ μου! Μα είναι δυνατόν να είσαι Χριστιανός και να επιλέγεις ποίος διάβολος να σε διοικεί και εξουσιάζει; χαχαχαχα, σκέψου καλά πόσον γελοίον, οξύμωρον και καταραμένον είναι χαχαχαχα….
Αλλά όπως αναφέρω και σ’ έναν άλλον άρθρον, αυτή η εποχή έχει τα ιδικά της και δη Τεράστια Μυστικά, η αποστολή Επαναχριστιανισμού δεν έγινε διά να γίνουν με το ζόρι περισσότεροι Χριστιανοί ή σώνει και καλά να σωθούν με βαρειά την καρδία, αλλά διά να φανεί πώς ό,τι και να τους ειπείς δεν αλλάζουν και άς ευελπιστούν και λυπούνται όσοι αποστολεύουν από μόνοι τους με την τρέλλα τους και την σοφία τους. Θά έχουν έμπροσθεν τους τεκμήρια ότι κάποιοι Θεότρελλοι με τις Θεοτρελλοελεγείες τους, τούς έλεγαν έλεγαν έλεγαν και δεν τους ίδρωσε το αυτί αλλά τουναντίον είτε γελούσαν είτε δαιμονίζονταν και ήθελαν να τους απαλλαγούν ακόμη και με θάνατον. Να το Μυστικόν της Ελλάδας και να θυμάστε ότι θα Τεκμηριωθεί [φυλάξετε το άρθρον σε χαρτί οι ΑρχιΘεότρελλοι να το έχετε διά αποδείξεις, χαχαχαχα]…..
Ευχαριστούμε Τον Θεόν διά την Δικαιοσύνη Του εκλιπαρούμε Τον Θεόν διά Το Έλεος Του διότι τις άξιος ν’ αντέξει την κυριολεκτική Δικαιοσύνη Του;….
Παναγιώτης Δίας
Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη…

Η εννιάχρονη Luna βιάστηκε και παραλίγο να δολοφονηθεί πέρυσι στην πολυπολιτισμική συνοικία Morö Backe στο Skellefteå της Σουηδίας. Το κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε, στραγγαλίστηκε, δέθηκε σε ένα δέντρο και δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν 15χρονο Αιθίοπα κατά συρροή σεξουαλικό δράστη.. Ως αποτέλεσμα, το παιδί με μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο πρέπει τώρα να κινείται σε αναπηρικό καροτσάκι ειδικά σχεδιασμένο για αυτό.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της, τέθηκε σε κώμα σε αναπνευστήρα για έντεκα ημέρες. Η Λούνα ήταν ζωντανή αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί, να μιλήσει, να φάει ή να λειτουργήσει με κανένα συνειδητό τρόπο.

Ο μουσουλμάνος Αιθίοπας βιαστής της, ο Abushi Shamse Kamal, έφτασε στη Σουηδία το 2017. Σε ηλικία μόλις 15 ετών, ήταν ήδη γνωστός στις αρχές για αρκετές υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης που χρονολογούνται από το 2019 και το 2021.

Ο Shamse έλαβε άδεια μόνιμης παραμονής στην Σουηδία μια εβδομάδα πριν από τη βάναυση πράξη.

Όλα αυτά την ώρα που στην Ελλάδα η υφυπουργός μετανάστευσης ανέφερε πως δεν γνωρίζει πόσοι είναι πλέον οι παράνομοι μετανάστες στην χώρα μας, ενώ έχουν μοιραστεί 1.000.000 χαρτιά νομιμοποίησης και τα περιστατικά βιασμών μέσα σχολεία, με τελευταίο τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον, έχουν χτυπήσει κόκκινο με την συμμετοχή αλλοδαπών σε περιστατικά να έχει αναχθεί σε κανόνα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.el.gr/diethni/synagermos-gia-ta-paidia-mas-allodapo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου