Breaking

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Αποκλειστικό: Καταδίωξη υπόπτου οχήματος από το Ξυλόκαστρο μέχρι το Βοχαϊκό

Αναστασία Στεφανή

Οι αστυνομικοί περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, εντόπισαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όχημα στην περιοχή του Ξυλοκάστρου, η κίνηση του οποίου κρίθηκε ύποπτη και έκαναν σήμα στον οδηγό για έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος αγνόησε την εντολή των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη, με το ύποπτο όχημα να εισέρχεται στην Ολυμπία Οδό από το Ξυλόκαστρο και τους αστυνομικούς του Α.Τ Ξυλοκάστρου, να ακολουθούν το ύποπτο όχημα. Για την καταδίωξη, έλαβαν κλήση για ενίσχυση των δυνάμεων και συμμετείχαν Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και του Α.Τ Βραχατίου.

Ο οδηγός του οχήματος με τους 2 επιβαίνοντες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι το Βοχαϊκό, όπου εκεί, οι επιβαίνοντες του οχήματος το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν το όχημα με το οποίο κινούνταν οι δράστες. Το Ι.Χ κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Βραχατίου, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου