Breaking

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Α.Μπουρλά για ανακοίνωση CDC για εγκεφαλικά λόγω του εμβολίου κατά Covid: «Θα ήταν μικρό δείγμα – Εμείς δεν βρήκαμε τίποτε»!

Share

Nα διαστρεβλώσει την πραγματικότητα επιχείρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Α.Μπουρλά o οποίος δήλωσε ότι παρά την ανακοίνωση από τις υγειονομικές Αρχές των ΗΠΑ FDACDC και FTC, ότι το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer κατά του κωρονοϊού μπορεί να συνδέεται με εγκεφαλικά επεισόδια στους ενηλίκους «πρόκειται για ένα πολύ μικρό δείγμα, εμείς δεν βρήκαμε τίποτα»!

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με την ανακοίνωση των αμερικανικών υγειονομικών αρχών: «Ακούστηκαν πως υπήρξαν κάποιες έρευνες από το FDA και το FTC σχετικά με παρενέργειες για εγκεφαλικά σε ηλικιωμένους, μετά την λήψη της αναμνηστικής δόσης, τι γνωρίζετε για αυτό;».

O A.Mπουρλά είπε:

«Πιστεύω αυτό που είπε και το CDC, ότι δηλαδή είδαν κάτι σε μία μικρή βάση δεδομένων! Αυτό πυροδότησε την ενδελεχή έρευνα! Σε όλες τις βάσεις δεδομένων και τελικά δεν βρήκαν τίποτα.

Έτσι και για λόγους διαφάνειας, είχαν δει ένα σήμα, το έλεγξαν, δεν βρήκαν τίποτα.

Από την πλευρά μας, ειδοποιηθήκαμε ότι είχαν ένα σήμα! Έτσι ξεκινήσαμε την δική μας έρευνα, σε όλες τις βάσεις δεδομένων μας τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ και δεν βρήκαμε»

Πλέον τίθεται σοβαρό ζήτημα ασφάλειας για τα εμβόλια mRNA (και όχι μόνο της Pfizer).

Σημειώνεται ότι μια μάλλον δυσάρεστη πρόσκληση μπορεί να φτάσει σύντομα στο «γραμματοκιβώτιο» της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πόσο βάθος έχει η υπόθεση αλλα και ποιοι ακόμα εμπλέκονται.

Πιο συγκεκριμένα, οι ευρωβουλευτές που ηγούνται της επιτροπής για τη νόσο Covid-19 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισαν να ζητήσουν από την αξιωματούχο να εμφανιστεί δημοσίως ενώπιόν τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε ακρόαση η Φον ντερ Λάιεν για τις γιγαντιαίες συμβάσεις με την Pfizer

Την πληροφορία μεταδίδει το Politico, με βάση σχετική δήλωση της Βελγίδας ευρωβουλευτή Κάθλιν βαν Μπρεμπτ αποκλειστικά στον συγκεκριμένο ειδησεογραφικό ιστότοπο.

Οι ευρωβουλευτές επιθυμούν να ρωτήσουν την πρόεδρο της Κομισιόν για τον ρόλο που διαδραμάτισε στη διαπραγμάτευση μιας τεράστιας σύμβασης σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ: μιας σύμβασης που υπογράφηκε στο απόγειο της πανδημίας, με τη φον ντερ Λάιεν να φέρεται να ανταλλάσσει γραπτά μηνύματα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Αλβέρτο Μπουρλά, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου