Breaking

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Εγκληματική πρακτική από τα CDC: Άφησαν εσκεμμένα τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων εκτός ερευνών

Share

Το πρωτόκολλο της 19ης Νοεμβρίου 2020 για το V-safe (Ασφάλεια εμβολίου), το σύστημα έρευνας, παραθέτει μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο, θάνατο και ακόμη δώδεκα «ιατρικές καταστάσεις».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δεν συμπεριέλαβαν σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα όπως φλεγμονή της καρδιάς σε έρευνες μετά τον εμβολιασμό, παρόλο που ο οργανισμός γνώριζε ότι τα ζητήματα θα μπορούσαν να συνδέονται με τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με έγγραφα που έρχονται στην δημοσιότητα.

Ακόμη και πριν από την κυκλοφορία των ερευνών τον Δεκέμβριο του 2020 μετά την έγκριση των πρώτων εμβολίων, το CDC γνώριζε ότι η μυοκαρδίτιδα -μια μορφή καρδιακής φλεγμονής από τότε που επιβεβαιώθηκε ότι προκαλείται από τα εμβόλια Pfizer και Moderna- και άλλες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είχαν «ειδικό ενδιαφέρον όταν ερχόταν η ώρα να συζητηθεί ως παρενέργεια των εμβολίων, σύμφωνα με μια νέα έκδοση του πρωτοκόλλου για το σύστημα έρευνας.

Το πρωτόκολλο της 19ης Νοεμβρίου 2020 για το V-safe (Ασφάλεια εμβολίου), το σύστημα έρευνας, παραθέτει μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο, θάνατο και ακόμη δώδεκα «ιατρικές καταστάσεις».
Το πρωτόκολλο αποκτήθηκε από το Informed Consent Action Network (ICAN), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επιδιώκει τη διαφάνεια σχετικά με τις πληροφορίες υγείας.

Όλες οι παρενέργειες εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα.

Το V-safe είναι ένα σύστημα ερευνών που εισήχθη κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων.

Το ανέπτυξε και το διαχειρίζεται το CDC.

Οι ενημερωμένες εκδόσεις του πρωτοκόλλου απαριθμούν τις ίδιες 15 ανεπιθύμητες ενέργειες και καμία τους δεν συμπεριλήφθηκε στις πραγματικές έρευνες.

Οι ερωτηθέντες μπορούσαν να τσεκάρουν τα πλαίσια εάν παρουσίαζαν ορισμένα συμπτώματα, αλλά μόνο 10 προβλήματα χαμηλότερου επιπέδου όπως πυρετός και ναυτία αναφέρθηκαν ως επιλογές.

«Είναι βαθύτατα ανησυχητικό το γεγονός ότι το CDC κατασκεύασε και λειτούργησε το V-safe με τρόπο που δεν του επιτρέπει να μπορεί εύκολα να εκτιμήσει το ποσοστό βλάβης από ανεπιθύμητα συμβάντα που το CDC είχε ήδη εντοπίσει ότι δυνητικά προκαλούνται από αυτά τα προϊόντα», είπε ο Aaron Siri, ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί την ICAN, στους The Epoch Times.

«Το γεγονός θέτει υπό αμφισβήτηση αυτό που το CDC προσπαθούσε πραγματικά να επιτύχει με το V-safe.
Προσπαθούσε να αξιολογήσει την πραγματική ασφάλεια αυτών των προϊόντων;

Ή μήπως προσπαθούσε να σχεδιάσει ένα σύστημα που θα ήταν πιο πιθανό να επιβεβαιώσει τις προηγούμενες δημόσιες δηλώσεις του σχετικά με την ασφάλεια αυτών των προϊόντων;»

Το CDC δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό για αυτό το άρθρο.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων V-Safe

Το CDC κυκλοφόρησε το V-safe τον Δεκέμβριο του 2020, με ερωτήσεις για πυρετό και εξανθήματα, αφήνοντας βαρύτερα συμπτώματα έξω!

Οι Αμερικανοί κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις έρευνες, με εφαρμογές διαθέσιμες μόνο μέσω smartphone, για να αναφέρουν πώς ένιωσαν μετά τον εμβολιασμό.

«Μέσω του V-safe, μπορείτε να πείτε γρήγορα στο CDC εάν έχετε παρενέργειες μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19», ανέφερε μια αφίσα που προωθεί το εργαλείο.

Οι χρήστες ρωτήθηκαν πώς αισθάνονταν, αν είχαν πυρετό, τη θερμοκρασία τους και κοινά συμπτώματα.
Ρωτήθηκαν επίσης εάν δεν ήταν σε θέση να εργαστούν ή να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και εάν χρειάζονταν ιατρική φροντίδα.

Περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφηκαν έως τις 31 Ιουλίου 2022.

Το CDC έχει περιγράψει τα αποτελέσματα του V-safe σε πολλές μελέτες, αλλά αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τα ακατέργαστα δεδομένα έως ότου η ICAN προσέφυγε εναντίον του.

Τα δεδομένα που δόθηκαν στην ICAN τον Οκτώβριο του 2022 έδειξαν ότι περισσότεροι από 3,2 εκατομμύρια άνθρωποι αναζήτησαν ιατρική φροντίδα ή έχασαν το σχολείο, την εργασία ή άλλες συνήθεις δραστηριότητες μετά τον εμβολιασμό.

Το CDC δημοσίευσε ορισμένα από τα δεδομένα V-safe την 1η Δεκεμβρίου 2022, αρκετούς μήνες μετά την παρέλευση μιας προθεσμίας που επιβλήθηκε από τον ίδιο τον εαυτό.

Απόκρυψη καταχωρήσεων ελεύθερου κειμένου

Οι χρήστες V-safe θα μπορούσαν να αναφέρουν τα σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα, αλλά μόνο εάν τα έγραφαν με δική τους… πρωτοβουλία και κρίση σε ένα πεδίο ελεύθερου κειμένου.

Η προτροπή ήταν, “Οποιαδήποτε άλλα συμπτώματα ή καταστάσεις υγείας θέλετε να αναφέρετε.”
Το CDC αντιστάθηκε στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από το πεδίο, επιμένοντας ότι θα ήταν πολύ επαχθές να επανεξεταστούν οι 6,8 εκατομμύρια καταχωρίσεις για στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης (PII), σύμφωνα με μια κοινή έκθεση κατάστασης που υποβλήθηκε στο δικαστήριο τον Νοέμβριο του 2022.

Το πρακτορείο απέρριψε αίτημα από την ICAN να παράσχει ένα τυχαίο δείγμα μερικών εκατοντάδων καταχωρήσεων, το οποίο οι ενάγοντες λένε ότι θα υποστήριζε το επιχείρημά τους ότι οι εγγραφές πιθανότατα να περιέχουν λίγα ή καθόλου PII, όπως ονόματα και διευθύνσεις.

Οι εγγραφές είναι σημαντικές γιατί θα έδειχναν πόσοι ερωτηθέντες ανέφεραν ότι εμφάνισαν τα προκαθορισμένα ανεπιθύμητα συμβάντα, όπως φλεγμονή της καρδιάς.

Το CDC αντ’ αυτού προσφέρθηκε να εξετάσει όλες τις καταχωρίσεις και να τις μετατρέψει σε ιατρικούς κωδικούς, σύμφωνα με την κατάθεση.

«Ήταν προφανώς πρόθυμο να το κάνει αυτό, επειδή, παρόλο που θα ήταν πιο χρονοβόρο και πολύπλοκο από την απλή αναθεώρηση για PII, αυτή η προσέγγιση θα επέτρεπε στο CDC να κρύψει από το κοινό το μεγαλύτερο μέρος του γεγονότος στα πεδία ελεύθερου κειμένο», ανέφερε η ICAN στο έγγραφο.

Η ομάδα είπε ότι το CDC, το οποίο συνέστησε τον εμβολιασμό σχεδόν σε όλους τους Αμερικανούς, «προφανώς ανησυχεί ξεκάθαρα για τη διαφάνεια με το κοινό, επειδή αυτά που μπορεί να αποκαλύψουν αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι αντίθετα με τις συστάσεις που πίεσε να στερήσει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους, τον βιοπορισμό, την εκπαίδευση, τις στρατιωτικές σταδιοδρομίες, μεταξύ άλλων βλαβών» και ότι η αποκάλυψη των καταχωρήσεων «μπορεί να αποκαλύψει δεδομένα που είναι αντίθετα με τον ισχυρισμό του CDC ότι υπήρχε χαμηλή συχνότητα εμφάνισης διαφόρων σοβαρών προβλημάτων, όπως εμβοές, μυοκαρδίτιδα και νευροπάθεια μικρών ινών, από αυτό το προϊόν.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: EΠΙΔΗΜΙΑ 2009 (Η1Ν1, swine flu , Mexican flu) . Συγκρισεις!!!

Οι ενάγοντες κινήθηκαν για συνοπτική κρίση σχετικά με τις καταχωρήσεις ελεύθερου κειμένου, κάτι που αντιτάχθηκε από το CDC.

Στην υπηρεσία επιτρέπεται από τον περιφερειακό δικαστή των ΗΠΑ, Robert Pitman, τον διορισμένο Ομπάμα που επιβλέπει την υπόθεση, να παράγει όλα τα αρχεία που θεωρεί ότι δεν εξαιρούνται από τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας προτού κινηθεί για δικαστική απόφαση ή απόρριψη της υπόθεσης.

Η επόμενη αναφορά κατάστασης αναμένεται να εισαχθεί έως τις 3 Φεβρουαρίου.

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου